Pretraga

‘Budite ljudi! Moj respekt prema njima’: Video koji će vas ganuti do suza

A- A+

‘Be human! My respect for them’ naziv je videa na koji se svakako isplati potrošiti nešto više od devet minuta slobodnog vremena. Trenutno na sportskoj scenu u svijetu, ali i kod nas, prevladavaju negativne vijesti, prepiranja, tužbe i slično, no ovaj video objavljen na YouTubeu će vas podsjetiti da su i sportaši prije svega samo ljudi. 

www.barcablog.com

Svjedoci smo prepirke i teških riječi koje su posljedica Šimunićeva nedavnog postupka nakon pobjede Hrvatske nad Islandom, no to je samo jedna u nizu negativnih vijesti kojih je sve više u svijetu sporta.

Ne samo na našim prostorima, nego i u cijelom svijetu brojnije su negativne priče koje bacaju sjenu na nogomet, rukomet ili neki drugi sport.

‘Be human! My respect for them‘ (‘Budite ljudi! Moj respekt prema njima’) naziv je videa koji će vam vratiti vjeru u sport jer ćete shvatiti da su sportaši prije svega samo ljudi.

U nešto više od devet minuta možete vidjeti svu ljepotu sporta, kao i humanost glavnih aktera. Među protagonistima su se našle zvijezde poput Ronaldinha, Paola di Cania, Cristiana Ronalda kao i još mnoga druga istaknuta imena koja su pokazala svoju ljudskost i veličinu unutar, ali i izvan terena.

Pogledajte video koji će vam uzburkati emocije i uvjerite se sami zašto će ostaviti jak utisak na vas.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap