Pretraga

Budućnost ne izgleda lijepo bez Radio Studenta: Nek’ se daleko čuje s novog odašiljača!

A- A+

Radio Student slavi 21. rođendan i ima jednu jedinu rođendansku želju – novi odašiljač! Naime, nakon respektabilnih godina, odašiljač Radio Studenta je pred odlaskom, čime ovom studentskom radiju s 5. kata FPZG-a prijeti – prekid emitiranja. Ekipa s radija stoga je pokrenula crowdfunding kampanju kako bi se na 100,5 MHz i dalje čuo Radio Koji Nije Za Svakoga, ali je za tebe!

– Nek’ se daleko čuje…da Radio Student treba novi odašiljač za 21. rođendan. U suprotnom prijeti nam ono najgore – prekid emitiranja!, stoji u pozivu za sudjelovanjem u crowdfunding kampanji Radio Studenta sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Kako se manipulira vijestima pokazala zanimljiva vježba na FPZG-u

Radio smješten na 5. katu Lepušićeve 6, gdje već 21 godinu studenti-entuzijasti čine svoje prve (is)korake u radijski eter, danas je etabliran i respektiran medij ne samo u Zagrebu, već i šire putem web streaminga. Njegova važna distinkcija spram ostalih radijskih postaja je društveno angažirano programsko usmjerenje i poticanje medijske pismenosti.

– Iako puni entuzijazma za stvaranje pametnog, odgovornog i kvalitetnog radijskog programa, nalazimo se u problemima. Naime, naš odašiljač broji 21 godinu, kao i mi. Unatoč tome što su ljudi u svojoj 21. puni zanosa, bunta, ideala, prkosa i snage, isto ne vrijedi za radijsku opremu, javlja ekipa s Radio Studenta i poziva svoju vjernu publiku za pomoć i potporu u prikupljanju sredstava za novi odašiljač.

Kreativci s 5. kata FPZG-a snimili su i apokaliptični video kampanje ‘Nek’ se daleko čuje’, u kojem možete vidjeti na što (ne) bi sličio svijet bez Radio Studenta.

U crowdfunding kampanju prikupljanja sredstava za novi odašiljač Radija Koji Nije Za Svakoga, ali je za tebe, možete se uključiti putem OVOG linka. I slobodno proslijedite i prijateljima, budućnost fakat ne izgleda lijepo bez Radio Studenta na 100,5 MHz.

Copy link
Powered by Social Snap