Pretraga

Čest gost studentskih tuluma Zabranjeno pušenje ima besplatne koncerte u Zagrebu i Splitu

A- A+

Zezantski sarajevski bend, s dugogodišnjom zagrebačkom adresom Zabranjeno pušenje, čest je gost studentskih tuluma i brucošijada diljem Hrvatske pa će vjerujemo brojne fanove obradovati vijest, o dva skora besplatna koncerta ovog benda! Naime, Zabranjeno pušenje će prvo 8. prosinca zasvirati u Splitu, a potom, sedam dana poslije u Zagrebu.

izvor fotografije: Facebook

Izdvojeni članak

TOP 10 najboljih albuma s ovih prostora od 1955. do danas

Koncerti će se održati u casinima Admiral, a detaljnije adrese možete pogledati u eventima na ovoj poveznici za Zagreb i na ovoj za Split.

Inače, bend Zabranjeno pušenje nastao je 1980. godine u Sarajevu, a stvorili su ga tada učenici II. gimnazije, koji su živjeli u istoj ulici, odnosno sada već legendarnoj i opjevanoj ulici Fuada Midžića.

Nažalost, ratne okolnosti su rascijepale početnu postavu pa je tako primjerice frontmen Nele Karajlić, završio istočno od Drine, dok je kako smo napomenuli glavnina benda svoje boravište preselila u Zagreb.

Bilo kako bilo, Zabranjeno pušenje poznato je po svojim energičnim nastupima, satkanim od svevremenskih hitova te čestih komičnih dionica u izvedbi Seje Sexona pa ne sumnjamo da će dio svoje čarolije pružiti i na  svom skorom splitskom te zagrebačkom koncertu.

Čest gost studentskih tuluma Zabranjeno pušenje ima besplatne koncerte u Zagrebu i Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap