Pretraga

Četiri glumca koja su prošla pakao zbog promašenih filmova

A- A+

Uvijek se divimo glumcima koji su sposobni transformirati svoje tijelo kako bi se prilagodili nekoj ulozi. Takva predanost nekako diže cijelu glumačku profesiju u očima ljubitelja filmske umjetnosti.

Christian Bale se često spominje kao jedan od glumaca koji su poznati po drastičnom mršavljenju i onda naglom debljanju i jačanju. Uz njega, za najnoviji Batman, torturu je prošao i Tom Hardy, koji je osim predanoga rada u teretani cijeli film odradio s nepraktičnom maskom na licu. Ipak, oba glumca mogu reći da se njihov trud isplatio s obzirom na uspjeh ‘The Dark Knight Rises’. No što je s onim glumcima koji su također prošli iznimne fizičke i mentalne napore, a filmovi u kojima su glumili su bili promašaj. Web stranica cracked.com napravila je kratku listu nesretnih.

Jared Leto

U 2007. godini Jared Leto se udebljao 28 kila, kako bi mogao igrati glavnu ulogu u filmu ‘Poglavlje 27’. Leto je morao povećati svoju masu kako bi glumio prilično debelog tipa koji je ubio Johna Lennona. U tom procesu prilagođavanja ulozi mladi glumac se razbolio od ogromnih količina loše hrane koje je jeo, te dobio jedan od oblika artritisa.

Pred kraj snimanja bilo mu je toliko loše da je nije mogao hodati na veće udaljenosti, te je morao koristiti invalidska kolica po setu.

‘Poglavlje 27’ je bilo totalni promašaj u kino dvoranama SAD-a. Film s budžetom od 5 milijuna dolara zaradio je 56 tisuća dolara.

50 Cent

Američki rapper krenuo je u drugom smjeru od prethodnog glumca. Za svoju ulogu žrtve raka u filmu ‘All Things Fall Apart’ 50 Cent je smršavio oko 30 kila, uglavnom unošenjem samo tekuće hrane, te trčanja tri sata na dan.

Sav trud je bio pomalo uzaludan pošto film čak nije ni distribuiran po cijelom SAD-u, a kamoli svijetu. Uz to, kritika nije bila nikako naklona 50 Centu, te su film uglavnom pokopali.

Adrien Brody

Glumac kojeg najbolje pamtimo po nježnoj ulozi u filmu ‘Pijanist’ za potrebe filma ‘Predators’ nabio je 20 kila mišića. Povećana mišićna masa samo je bila početak njegovog uživljavanja u ulogu. Njegov životni stil za vrijeme snimanja sastojao se od usamljenog života u maloj kolibi u džungli, meditacije, te odricanja od alkohola, šećera i seksa.

Film je dobio osrednje kritike i nije bio nešto specijalno prihvaćen od publike. Budimo realni, publika koja idealizira filmove poput ‘Predatori’ nije baš opterećena time da likovi budu što realniji.

Nicolas Cage

‘Ghost Rider: Spirit of Vengeance’ je drugi film u kojem Nicolas Cage glumi ukletog demona na motoru. Kako bi se vječno prisutni Cage bolje uživio u ulogu ukletog bikera prizivao je mrtve duhove, bojao lice po uzoru na voodoo svećenike, te ušio egipatske amajlije u jaknu u kojoj je snimao.

Nažalost, čini se da duhovi nisu pomogli, pošto je film bio promašaj u svim kategorijama. Kritika i gledatelji su ga ocijenili kao katastrofu, te je još uz to došlo do tužbe jednih od originalnih kreatora lika Ghost Ridera.

Četiri glumca koja su prošla pakao zbog promašenih filmova
Share via
Copy link
Powered by Social Snap