Pretraga

Charlie Sheen je trebao glumiti Spidermana

A- A+

Charlie Sheen je zamalo dobio ulogu u Spidermanu, kojega je naposljetku glumio mlađi kolega Tobey Maguire. Iako se ispostavilo kako je Maguire bio odličan izbor, sigurno bi bilo jako zanimljivo gledati Sheena u plavo-crvenom kostimu.

Charlie se vrato s odvikavanja i potpisao 90-ak epizoda za novu seriju ‘Anger Management‘. No zanimljivo je to što je postojala mogućnost da ga gledamo u ulozi stripovskog junaka Spidermana, što bi sigurno odvelo njegovu glumačku karijeru u drugom smjeru.

mojtv.hr

– Imao sam ured u Orionu u to vrijeme i doveo sam im Spidermana. Rekao sam im; ovako, za par godina, biti ću prestar da glumim Petera Parkera. Rekli su; da, ali mislimo da animirani filmovi nisu budućnost, pa nisu ni filmovi bazirani na stripovima. Na to sam ja rekao: da, ali to je Spiderman, ja bih bio savršen u toj ulozi. Oni su ipak rekli; ne, mislimo da ćemo ipak čekati, ispričao je Sheen gostujući u podcastu Jay Mohra.

Kao što danas vidimo, ljudi iz Oriona su se jako prevarili što nam svjedoče uspjesi filmova ‘The Avengers’, ‘Tke Dark Knight’, ‘Thor’ i drugi filmovi snimljeni po stripovima.

Charlie Sheen je trebao glumiti Spidermana
Share via
Copy link
Powered by Social Snap