Pretraga

Charlie Sheen u novoj seriji Anger Management

A- A+

www.cliqueclack.com

Charlie Sheen je ovaj put odlučio napraviti novu seriju o nekontroliranom bijesu i ispadima, za koje znamo da mu nisu baš strani. U novoj seriji Anger Management igra ulogu psihijatra kojemu je svakodnevnica kontroliranje vlastitog, ali i bijesa svojih klijenata.

Nakon teške ovisnosti i otkaza na seriji Two and a half Men, Charlie Sheen je počeo snimati novu seriju pod nazivom Anger Management. Sheen je izjavio kako je prošao težak period u životu koji uključuje odvikavanje od alkohola, droge i seksa. Na pitanje kako je postao teški ovisik, odgovorio je kako mu je bilo dosadno. Ponovno se vratio na male ekrane i nadamo se kako snimanje ove serije neće prislino završiti kao što je bio slučaj s prethodnom.

Sadržaj

Glumi psihijatra koji je neslavno završio karijeru sportaša nakon nekontrolirang ispada bijesa za vrijeme posljednje utakmice. Primjećujete sličnost s njegovim privatnim životom? Serija se vrti oko čudnih i bijesnih klijenata, njegove samokontrole i bivše žene s kojom ima kćer tinejdžericu. Ako ste se pitali hoće li Charlie ponovno biti veliki zavodnik, odgovor je potvrdan, ali ne onoliko koliko je bio u Two and a half Men. Osim psihijatrice i prijateljice s povlasticama, Charlie i u ovoj seriji voli mlade i lijepe djevojke.

Ovdje možete pogledati početak prve epizode čiji  je uvodni dio identičan Charlievim riječima pri odlasku sa seta osme sezone Two and a half Men.

Charlie Sheen u novoj seriji Anger Management
Share via
Copy link
Powered by Social Snap