Pretraga

Cijeli svijet u điru ‘pomalo’: Ova pjesma je u rekordnih pet mjeseci pregledana preko 2 milijarde puta

A- A+

Uključite li bilo koju od nacionalnih radijskih postaja u Hrvatskoj samo na sat vremena, velike su šanse da ćete čuti megahit Luis Fonsia ‘Despacito’, koji izvodi u duetu s Daddy Yankeeom. Ova pjesma jednostavno je osvojila svijet, o čemu svjedoči i to da je u svega pet mjeseci, skupila 2 milijarde pogleda na YouTubeu, što do sada nije pošlo za rukom nijednom videu.

foto: Screenshot

S obzirom da govori o jednoj laganoj ljetnoj romansi, ne sumnjivo da će se zanos Despacitom nastaviti i u ovih par vrućih mjeseci te su velike šanse da ćemo se ljeta 2017. sječati kao onog ‘kad smo slušali Despacito’.

Despacito je jedna od 12 pjesama s preko 2 milijarde pregleda na YouTubeu

Već smo spomenuli kako je Despacito u najkraćem roku stigao do vrtoglavih 2 milijarde pregleda na YouTubeu te je sada na listi najgledanijih video klipova na toj video platformi sedma.

Na prvom mjestu je još uvijek Gangnam Style s 2,8 milijarde pogleda, premda mu nakon niza godina, prvi put ozbiljno prijeti See You Again, koji se približio na samo 30-ak milijuna viewa zaostatka.

Na treće mjesto se također ubrzano u relativno kratkom periodu popeo Justin Bieber sa svojim megahitom Sorry.

Vratimo se još malo na Despacito. Uz to što sada ima već 2,2 milijarde pogleda na YouTubeu, ima i milijun dpalčeva dolje.

Kolika pomama vlada za ovom pjesmom prikazat ćemo vam i jednim slikovitim primjerom. Radeći na ovom tekstu, ostavili smo upaljen YouTube s pjesmom Despacito. Nakon sat i 15 minuta, napravili smo refresh te je broj pogleda skočio za čitavih milijun i pol.

Copy link
Powered by Social Snap