Pretraga

Coca-Colina reklama u kojoj će se prepoznati svi roditelji

A- A+

Mnogima jedan od najdržaih napitaka i ujedno jedna od najvećih kompanija svijeta – Coca-Cola nedavno je snimila reklamu u kojoj su se pronašli svi roditelji. Reklama je namijenjena za čileansko i argentinsko tržište gdje se Coca-Cola Life prodaje u zelenoj boci, s tim da bi se u Europi trebala emitirati sljedeće godine.

Foto: Screenshot YouTube

Coca-Cola ulaže velike svote novca u reklame, a mnogima su upravo najdraže one koje se snimaju za vrijeme božićnih blagdana.

Izdvojeni članak

Coca – Cola nakon 13 godina nije više najjači svjetski brend

Nova reklama koju je spomenuta kompanija snimila za argentinsko i čileansko tržište, na čijim područjima se prodaje Coca-Cola Life u zelenoj boci, postala je pravi hit jer su se u njoj prepoznali brojni roditelji.

Svima je poznato kako je jedan od najtežih zadataka s kojim se susreću mladi ljudi, odgoj djece, a ova reklama ‘Ser Padres’ prikazuje sve radosti i poteškoće roditeljske odgovornosti.

Pogledajte kako su akteri reklame reagirali na prvu prinovu, a kakva im je reakcija bila kad su doznali da će po drugi put postati roditelji.

Ova reklama bi se u Europi trebala početi prikazivati sljedeće godine, no iz Coca-Cole još nisu potvrdili tu glasinu. Do tada uživajte u videu preko svojih računala ili mobilnih uređaja.

Coca-Colina reklama u kojoj će se prepoznati svi roditelji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap