Pretraga

Cristiano Ronaldo pisao policiji da odbace optužnice protiv studenta

A- A+

Cristiana Ronalda često doživljavamo kao hladnog i prepotentnog hvalisavca, no svojim postupcima nas ponekad iznenadi. Ovoga puta napisao je pismo policiji u Miamiu, u kojem ih kulturno moli da ne kazne albanskog studenta Ronalda Gjoku, koji je za vrijeme prijateljskog susreta između Real Madrida i Chelsea u spomenutom američkom gradu utrčao u teren, kako bi dotaknuo svoga idola. Zbog toga je Albanac zaradio dvije kaznene prijave.

Screenshot: You Tube

Cristiano Ronaldo inače nije najomiljenija nogometna figura, unatoč tomu što je jedan od najboljih igrača svijeta, no postupkom koji je napravio prije par dana zasigurno je zaradio simpatije mnogih. Početkom kolovoza je ekipa Reala iz Madrida bila na američkoj turneji te je u Miamiu igrala prijateljski susret s ekipom londonskog Chelsea. U jednom trenutku utakmice, 20-godišnji student albanskog podrijetla Ronald Gjoka utrčao je na travnjak kako bi dodirnuo svog idola.

Izdvojeni članak

Gips kao suvenir: Cristiano Ronaldo 11-godišnjem fanu slomio ruku

No, unatoč tomu što nije bilo ozbiljnijeg izgreda, Ronald je odmah priveden u zatvor, gdje je zadržan cijeli vikend. No, tu nije bio kraj njegovim mukama. Nedavno je dobio čak dvije optužnice – za neovlašteni ulazak na teren i remećenje javnog reda i mira, piše uk.eurosport.yahoo.com.

Pravni zastupnik 20-godišnjeg izgrednika zabrinut je jer bi ove optužnice mogle stvoriti probleme Gjoki s imigracijskom papirologijom, ali i nastavkom studiranja.

Međutim, pismo i autoritet Cristiana Ronalda možda omekšaju strogi američki kazneni sistem.

– Razumijem vašu poziciju i važnost provođenja pravila i zakona. S poštovanjem vas molim da zajedno s vama nadređenima razmotrite odluku i odbacite kriminalne optužbe koje se terete protiv ovog mladog čovjeka, napisao je Ronaldo u pismu policiji u Miamiu.

Cristiano Ronaldo pisao policiji da odbace optužnice protiv studenta
Share via
Copy link
Powered by Social Snap