Pretraga

Da umjesto špageta ne dobijete kašu: Pojavile se playliste koje traju koliko i kuhanje tjestenine

A- A+

Bilo da ste student ili ne, tjestenina vam je vrlo vjerojatno omiljeno jelo za pripremu. Osim što je priprema kratka i jednostavna, tako je u pitanju i vrlo fino jelo. Nemojmo zaboraviti i prihvatljivo svačijem džepu, pa i onom studentskom. Ukratko, riječ je o favoritu, a donosimo vam jednu vijest koja će vas još više oduševiti!

foto: Pexels; Lgh_9

Teško je reći što je točno to što nas osvaja kod tjestenine, no sasvim sigurno jest i činjenica da je priprema lagana. Dovoljno je samo staviti vodu da zakuha, zasoliti ju, dodati tjesteninu, pričekati nekoliko minuta dok se skuha, procijediti ju i začiniti. Znači, doslovno to možete napraviti kako treba čak i da vam je to prvi put.

Postoje samo tri stvari koje možete krivo napraviti – možete ili nedovoljno zasoliti vodu ili loše procijeniti količinu tjestenine ili pogriješiti vrijeme kuhanja. Kada je u pitanju sol, preporučujemo vam staviti dvije do tri žličice. Količinu tjestenine možete procijeniti tako što stavite na tanjur i vidite kako vam to izgleda (više će je biti na kraju),  a vrijeme možete mjeriti – uz glazbu!

Nije tajna da je glazba odličan sastojak u svakom kuhanju kako bi jelo bilo bolje, ali isto tako je ponekad teško uskladiti glazbu. Nekad je problem u tome što pjesme traju predugo pa prekuhate tjesteninu, a nekad vam traju kratko. Ili kada ne pogodite raspoloženje? Teški problemi, slažemo se.

Izdvojeni članak

Od hrenovki do par kila tjestenine: Ove namirnice naći ćete u skoro svakoj studentskoj kuhinji

Zato vam donosimo rješenje – odnosno, Barilla vam donosi rješenje. Riječ je o jednom od najpoznatijih proizvođača tjestenine u svijetu, pa tako i kod nas. Oduvijek su bili vrlo maštoviti sa svojim brendingom (plave kutije će svi odmah prepoznati), a sada su se uključili i u svijet društvenih mreža – i to kako!

Na njihovom Spotify kanalu (klikni ovdje) možete pronaći čak osam playlista na kojima se nalaze pjesme za svako raspoloženje. Ono što je fora jest što te playliste traju točno onoliko koliko vam treba da vaša tjestenina bude gotova! Postoje tako playliste za kuhanje različitih vrsta tjestenine: Spaghetti, Fusili, Penne i Linguine.

Sigurno smo da će vam sada kuhanje biti još lakše i jednostavnije, jela ukusnija, a Barilla  draža. Dobar tek!

Share via
Copy link
Powered by Social Snap