Pretraga

Deset najčudnijih modnih trendova u svijetu

A- A+


Izdvojeni članak

Fotogalerija: najbizarnije cipele na svijetu

Svi ste se do sad uvjerili kako je danas nešto modernije ako je posebnije ili čak potpuno bizarno. U čast svim čudacima koji furaju svoj stil, pogledajte 10 najčudnijih modnih trendova u svijetu, a ako ste slučajno pomislili kako Japan prednjači, potpuno ste u pravu.

U Tajlandu su stanovnici postali pravi obožavatelji malog Hitlera u odjelu Teletubbiesa i skoro svaka druga osoba ima isprintan njegov lik na svojoj majici. Nizozemci su prvi počeli ukrašavati bjeloočnice, dok su Amerikanci i Kanađani otišli korak dalje pa su se odlučili na njihovo tetoviranje.

Kineskinje na plaži prekrivaju cijelo lice s takozvanim facekinama kako bi zadržale svijetlu put, dok su metalci najsmješniji u Bocvani. Muške tajice su, nažalost, ono što je zahvatilo cijeli svijet, a patuljaste čizme zahvatile su samo južni Meksiko.

Gdje god se spominje nešto najčudnije jasno je kako prednjači Japan. Stanovnici Japana su zaslužni za popularnost silikonskih umetaka u obliku krafni, na čelu. Druga stvar koja je uvrštena među najčudnije modne trendove je japanska Manba. Riječ je o varijaciji popularne Ganguro subkulture koja ističe tamnu kožu i težak make-up, koji stoje u suprotnosti s klasičnim japanskim poimanjem ljepote. Kako ste mogli pretpostaviti u Japanu ni gotičarke ne izgledaju kao u ostatku svijeta.

Copy link
Powered by Social Snap