Pretraga

Dijelimo besplatne karte za Pozdrav Azri u Tvornici

A- A+

Nakon što su prije točno godinu dana Azrinim hitovima napunili Tvornicu kulture, Boris Leiner, Mišo Hrnjak i ostatak ekipe vraćaju se na istu pozornicu Velikog pogona. I ove će subote 25. siječnja klub u Šubićevoj biti krcat fanovima, a cijena ulaznica je 60 kuna te na dan koncerta 80 kuna. Međutim, ako točno odgovorite na nagradno pitanje, možete osvojiti dva puta po dvije ulaznice.

Foto: privatna arhiva

Pozdrav Azri ponovno će 25. siječnja u zagrebačkoj Tvornici kulture okupiti mnogobrojne fanove legendarne rock grupe. Nakon što su bubnjar Boris Leiner i basist Mišo Hrnjak prije točno godinu dana zahuktali atmosferu s pozornice Velikog pogona, ekipa se ponovno vraća u Šubićevu.

Izdvojeni članak

Neponovljivi Štulić predstavio novih 27 pjesama na duplom albumu ‘Protuletje’

Poslastica za ljubitelje Johnnya Štulića i ekipe

Osim Linera, koji je pokrenuo projekt Pozdrav Azri, i Hrnjaka, svoje gostovanje najavili su mnogobrojni prijatelji i štovatelji Johnyjevog rada koji će na bini Velikog pogona podsjetiti brojnu zagrebačku publiku na neke od sjajnih pjesama iz ostavštine Branimira Johnnya Štulića.

Svoj nastup potvrdili su Davorin Bogović, Renato Metessi, Remi te Vanja i Alen Marin (ex-Kojoti) uz koje će većinu vokalnih dionica odraditi Domagoj Vorberger. Vrata Tvornice otvorit će se u 21 sat, a kao predgrupa nastup zagrebački bend Corto.

Izdvojeni članak

Povratak kralja: Posušajte novi Štulićev album

Nagradna igra

Ulaznice možete kupiti u Tvornici kulture ili na Entrio prodajnim mjestima, ako i online na www.entrio.hr. Cijena karata je 60 kuna, s tim da na dan koncerta iznose 80 kuna. No ako budete dovoljno brzi i točno odgovorite na nagradno pitanje, možete osvojiti 2×2 ulaznice potpuno besplatno.

Sve što trebate napraviti jest da budete među dva najbrža čitatelja koji će na mail [email protected] poslati točan odgovor na sljedeće pitanje:

Koji je rodni grad Branimira Johnnyja Štulića?

a) Zagreb

b) Beograd

c) Skopje

Share via
Copy link
Powered by Social Snap