Pretraga

Dijelimo karte za Božićni tulum borongajskih studenata u Ribnjaku

A- A+

Tradicionalni Božićni tulum borongajskih studenata i ove godine će razveseliti mnogobrojne mlade ljude željne zabave u ove hladne zimske dane. Ovogodišnji tulum održat će se u Rock Klubu Ribnjak u srijedu 11. prosinca s početkom u 21 sat. Cijena upada je 10 kuna do ponoći, a 15 kuna nakon. Za uzavrelu atmosferu pobrinut će se DJ-evi Mario Kovač i Iskra. No kako je cijena ulaznice približno jednaka jednom piću, možete sudjelovati u našoj nagradnoj igri te osvojite dvije ulaznice besplatno.

Božićni tulum borongajskih studenata i ove godine će biti mjesto vrhunske zabave te će se održati u Rock Klubu Ribnjak u srijedu 11. prosinca. Početak zabave predviđen je u 21 sat, a cijena upada do ponoći iznosi 10 kuna, a nakon ponoći 15 kuna.

Izdvojeni članak

Najveća investicija u Hrvatskoj: Kampus Borongaj će biti gotov za četiri godine

Za odličnu atmosferu zadužen je DJ Mario Kovač, s tim da će nas u noć vrhunske zabave uvesti DJ Iskra svojim uvijek interesantnim glazbenim kombinacijama.

Dolaskom prije ponoći, osim jeftinijeg upada, gosti će imati još jednu pogodnost – piće će plaćati po sniženim cijenama. Happy hour uključuje Beck’s 0,5l za 10 kuna, te 20 vrsta rakija po cijeni od 7 kuna.

No prva dva čitatelja koja odgovore točno na naše nagradno pitanje, osvojit će dvije ulaznice potpuno besplatno. Pitanje glasi:

U kojem klubu se održava Božićnom tulumu borongajskih studenata?

a) u Ribnjaku

b) u Žirafi

c) u Ritmu grada

Svoje odgovore šaljite na nagradna@srednja.hr. Sretni dobitnici će dobiti povratni mail s uputama o preuzimanju osvojenih karata.

Dijelimo karte za Božićni tulum borongajskih studenata u Ribnjaku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap