Dino Jelusić progovorio o teškom životnom trenutku: ‘Prije 5 godina uklonjen mi je tumor’

Dok je gradio uspješnu inozemnu, ali i domaću karijeru, u privatnom je životu Dino Jelusić naišao na veliku prepreku. Svojim obožavateljima na Instagramu otkrio je kako mu je prije pet godina uklonjen tumor.

View this post on Instagram

On this day, 5 years ago I've had a tumor under my vocal chords removed. I wasn't scared at all until I thought about a possibility of not singing again after the surgery. It crossed my mind while I was on the table waiting for my turn. It was not a nodule from exhaustion, it was different. This is me in Ljubljana, working on my concept solo record in 2014. I had to do all the vocals before the surgery cause I've had a deadline. At one point, my guys from the band weren't able to record their instruments for this so I did all of the drums, bass, guitars and vocals myself on 2-3 songs. Crazy times. Grateful it's all in the past.

A post shared by Dino Jelusick (@dinojelusick) on

– Na današnji dan prije pet godina uklonjen mi je tumor ispod glasnica. Nisam se plašio sve dok nisam pomislio na to da postoji mogućnost da nakon operacije više neću moći pjevati. Prošlo mi je to kroz glavu kada sam na operacijskom stolu čekao svoj red. I nije bila riječ o čvoriću od iscrpljenosti, bilo je drugačije. Ovo sam ja u Ljubljani, radim na solo snimci u 2014. Morao sam snimiti sve vokale prije operacije, jer sam za to imao zadani rok. U jednom trenutku dečki iz benda nisu mogli snimiti instrumentalni dio za ovo pa sam ja sam odradio bubnjeve, bas, gitare i vokale na 2-3 pjesme. Luda vremena. Zahvalan sam što je sve ovo prošlost, napisao je Dino na svom Instagramu.

[Intervju] Dino Jelusić: Govorili su mi da ću završiti na svadbama, a sad sam ih sve pobijedio

O ovom zdravstvenom problemu Jelusić do sada nije javno govorio pa su njegovi obožavatelji ostali iznenađeni, a mnogi od njih poslali su mu poruke podrške.

– Što reći? Dino, ti uvijek ponovo iznenadiš čovjeka na dobar način… Već sam ti stotinu puta poželjela svu sreću ovoga svijeta, jer si mlad, a veliki borac i radnik… Najviše te poštujem i cijenim kao osobu koja nikada ne odustaje… Samo i dalje budi takav, jer te svi mi zbog toga i volimo. Glas ti je nevjerojatan, a kao glazbenik si potpuno kompletan, pjevaš, sviraš, skladaš, pišeš stihove… Ma super si! Bravo i sretno u karijeri koju tako pomno gradiš, samo je jedna u nizu poruka koje su mladom glazbeniku uputili pratitelji.

Odgovori