Pretraga

DJ Kunk ima 17 godina i želju napraviti humanitarni koncert za 8000 ljudi

A- A+

Kada se pogleda lista svega onoga što radi mladi Dane Kunkel teško je zamisliti da on ima samo 17 godina. Osim što je DJ koji se suvereno probija na glazbenu scenu, on je i vlasnik poduzeća, najbolji učenik, te organizator mnogih humanitarnih akcija.

DJ KunK, kreativno ime pod kojim Kunkel pušta glazbu, koristi svoju fundaciju BeachGlow kako bi pomogao što više ljudi. Za njega nema premale ili prevelike pozornice. Do sada je nastupao na maturalnim zabavama i na velikim festivalima po SAD-u, a sve ide za rad fundacije i financiranje daljnih projekata.

Nedavnu medijsku pozornost Dane dobiva zbog svojeg najnovijeg humanitarnog projekta. Koristi svu svoju mladenačku energiju i kreativnost kako bi ostvario veliki koncert, na kojem je cilj sakupiti 100.000 dolara za udrugu koja financira istraživanje borbe protiv raka dojke. Na stranici Indiegogo pokrenuo je akciju sakupljanja 25.000 dolara, koji su mu potrebni za organizaciju koncerta i zakup prostora. Njegova plemenita gesta nije ostala bez odgovora.

Novci koji su potrebni su skupljeni u manje od mjesec dana i pripreme za velik koncert u rujnu su u punom jeku. Pogledajte video preko kojeg je Kunkel prezentirao svoju ideju svijetu. Zaista je u pitanju nešto što vrijedi podržati. 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap