Pretraga

Djevojka kroz slike prati život kradljivca njenog mobitela

A- A+

Kada vam netko ukrade pojedinu stvar, u malo slučajeva ju ikada više vidite. No, barem dok ste još pod dojmom da vam je samo tako iščezao novčanik, mobitel, bicikl, pitate se gdje je na kraju završio. Međutim djevojka koja je svoj pametni telefon izgubila na Ibizi, ne samo da zna gdje je njen uređaj, nego i u slikama prati život novog vlasnika. Naime, lopov na telefonu nije izbrisao postojeće postavke i aplikacije, među njima i ‘Camera upload’, pa svaka njegova fotografija, stiže do vlasnice.

Foto: lifeofastrangerwhostolemyphone.tumblr.com

Stvari koje nam budu ukradene, u malo slučajeva vidimo negdje ponovno, a podaci o ‘novom vlasniku’ također najčešće ostanu zameteni. No, upravo suprotna situacija se dogodila djevojci kojoj je ukraden smartphone na Ibizi. Naime, ona ne samo da je saznala gdje joj je uređaj i tko mu je novi vlasnik, nego u slikama može pratiti njegov život.

Izdvojeni članak

Krađa bicikla: Veličina nije bitna

Nije promijenio postavke

Poslije krađe, mladić nije mijenjao postavke i aplikacije, među kojima i opciju ‘Camera upload’, tako da svaka fotografija koju snimi, dolazi na njezino računalo, piše Daily Mail.

Na ovaj način je djevojka i saznala da se zove Hafid, koji ne vodi nimalo dosadan život. Naprotiv, prema fotografijama se ludo zabavlja u Dubaiu, te objavljuje toliko fotografija, da je djevojka, koja je bila žrtva krađe, pokrenula blog, posvećen životu koji vodi Hafid, a koji bilježi njenim pametnim telefonom.

– Svaka fotografija koju snimi pojavi se u mom folderu, koji idiot, napisala je djevojka na svom blogu.

Povrh svega, Hafid joj se upucavao putem Facea

Hafid je povrh svega poslao bivšoj vlasnici uređaja privatnu poruku putem Facebooka, u kojoj joj se počeo upucavati. Pametni telefon je djevojci ukraden prošle godine na Ibizi, kada je s društvom otišla na kupanje. Tada im je lopov odnio sve, mobitele, novac i dokumente.

Treba na kraju naglasiti da nije utvrđeno je li Hafid taj koji joj je ukrao mobitel, ili je ukradeni uređaj, došao do njega kao kupca.

Djevojka kroz slike prati život kradljivca njenog mobitela
Share via
Copy link
Powered by Social Snap