Pretraga

Djevojke poludile za joga hlačama koje se nose bez donjeg rublja

A- A+

Djevojke diljem svijeta u raznim kombinacijama nose joga hlače, odnosno tajice. No kako je ovaj odjevni predmet pripijen uz tijelo, pripadnice nježnijeg spola katkada muku muče s time, kakvu vrstu donjeg rublja obući ispod njih da ne bude upadljiva. Problemu je doskočila kompanija ‘Dear Kate’ izbacivši na tržište prve joga hlače koje se nose bez donjeg rublja, ali dakako imaju higijensku zaštitu iznutra.

Screenshot: Business Insider

Joga hlače ili tajice kako ih mi češće nazivamo, omiljeni su odjevni predmet djevojkama diljem svijeta. One se nose u raznim kombinacijama od sportskog treninga do večernjeg izlaska. Međutim ono što mnogim ženama predstavlja problem su ‘crte’ koje stvara donje rublje ispod ovog pripijenog komada odjeće.

Izdvojeni članak

Evo zašto je dobro nositi tajice

U tvrtci ‘Dear Kate’ su dobro prepoznali što nedostaje na tržištu te su dizajnirali joga hlače, koje se nose bez donjeg rublja, prenosi Business Insider.

Glavna kemijska inženjerka u tvrtci, a ujedno i izvršna direktorica Julie Sygiel već je razvila donje rublje, koje je svilenkasto mekano, vodonepropusno te ima mehanizam koji sprječava oslikavanje mrlja na vanjskom dijelu gaćica.

Isti je recept primijenila na joga hlače, koje su dizajnirane za nošenje bez donjeg rublja.

Julie je dodala za spomenuti izvor kako je sama isprobala hlače te se osjećala ‘nevjerojatno slobodno’. U samo par tjedana na Kickstarteru je određeni novac za ovaj predloženi proizvod uložilo preko 1 300 ljudi te su skupili gotovo 160 tisuća dolara.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap