Pretraga

Do najpovoljnijih cijena od sada i preko mobitela

A- A+

Nabava.net, najpopularnija hrvatska stranica za uspoređivanje cijena trgovina, održala je konferenciju za medije na kojoj je predstavila prvu hrvatsku mobilnu aplikaciju za usporedbu cijena trgovina. Između ostalog, time je proslavila i 15 godina svog postojanja, kao i širenje na područje Slovenije.

foto: nabava.net

Mobilna aplikacija razvijena je u suradnji s tvrtkom Ars Futura, a dostupna je za Android i iPhone uređaje. Koristeći aplikaciju korisnici lako i brzo mogu pronaći gdje kupiti određeni proizvod i to po najpovoljnijoj cijeni.

Izdvojeni članak

Nabava.net – Vaš vodič za dobar shopping

Korisnici mogu definirati željenu cijenu proizvoda pa čekati obavijest aplikacije

Osim ‘standardnih’ mogućnosti pretraživanja po ključnim riječima i filtriranja po raznim kriterijima (kategorijama, proizvođačima, karakteristikama proizvoda itd.) aplikacija nudi i opciju postavljanja Price Alarma – za željeni proizvod može se definirati ciljna cijena te kada cijena proizvoda padne ispod te definirane, na mobitel će stići notifikacija o tome.

Mobilna aplikacija, samo je dio noviteta kojima Nabava.net obilježava svoju 15. obljetnicu. Kako ovaj studentski projekt pokrenut 2001. godine od strane Josipa Maslaća i Šime Esserta uspješno posluje u hrvatskim okvirima, kao sljedeći logički korak nametnulo se širenje na regiju. Svoju verziju Nabava.net već par godina mogu koristiti građani Srbije (ponuda.rs), a od početka ove godine i građani Slovenije (pametno.si). Preko 60 trgovina i 450 tisuća objavljenih proizvoda u prva tri mjeseca rada pokazuje da veliki interes za ovakvim servisom postoji i u susjednoj Sloveniji.

Osim spomenutih, predstavljeni su i noviteti na samoj stranici. Od sada će posjetitelji na Nabava.net stranicama moći pročitati niz tekstova u vidu vodiča, savjeta i preporuka koji će im olakšati odabir prilikom kupovine.

Pripadajući materijali mogu se pronaći ovdje, a nešto kvalitetnije slike i na Pixsell servisu.
Za bilo koje dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na: Šime Essert 095 4000 800 [email protected]

Izdvojeni članak

Cijena zabave: Izračunaj koliko te košta subotnji izlazak

‘Naš cilj oduvijek je bio olakšati ljudima postupak kupovine’

Naš cilj oduvijek je bio olakšati ljudima postupak kupovine. Agregiranim prikazom ponude hrpe trgovina na jednom mjestu taj cilj samo je djelomično ostvaren. Vodičima i savjetima za kupovinu koje smo počeli pisati nadamo se da ćemo upotpuniti ostvarenje tog cilja, a mobilnom aplikacijom omogućiti ljudima lakše i ugodnije korištenje našeg servisa u bilo kojem trenutku i na bilo kojoj lokaciji, pojasnio je razloge ovih noviteta Josip Maslać, jedan od pokretača stranica.

Budući da se obilježava 15. obljetnica, a i u cilju promoviranja korištenja mobilne aplikacije, organizirana je prikladna nagradna igra.

Svi koji preuzmu mobilnu aplikaciju i točno odgovore na postavljeno nagradno pitanje ulaze u krug kandidata za osvajanje bogatih nagrada od kojih se ističe zadnje izdani iPhone SE.

Copy link
Powered by Social Snap