Pretraga

Dobra vijest za gejmere: Popularna videoigra postala je besplatna za preuzimanje

A- A+

PUBG: Battlegrounds, videoigra popularnog Battle Royale formata, od 12. siječnja besplatna je za preuzimanje na PC-u, PlayStationu i Xbox konzolama.

Foto: Unsplash

Gejmeri i gejmerice, čujte i počujte, popularni PUBG: Battlegrounds konačno je postao besplatan za preuzimanje na svim relevantnim igraćim platformama. Zainteresirani ga tako mogu preuzeti na Steamu, PlayStation Storeu i Xbox Storeu, uz pretpostavku da tamo već imaju otvoren račun i adekvatan PC ili igraću konzolu.

– PUBG: Battleground prošao je kroz različite platforme kako bi svoje jedinstveno iskustvo Battle Royalea podijelio sa širom publikom. Sada s našom free-to-play tranzicijom, želimo dodatno proširiti našu zajednicu, pružiti brže povezivanje i priliku za upoznavanje više protivnika, priopćili su kreatori ove popularne videoigre.

Izdvojeni članak
ultimate gamer

Ovo je najbolji amaterski gejmer u Hrvatskoj, show u kojem je nastupao ima preko 777.000 pregleda

No, igrači koji su do 12. siječnja kupili PUBG, neće ostati praznih ruku. Naime, oni će, prema navodima kreatora videoigre, dobiti ‘PUBG – Special Commemorative Pack’ i nadogradnju na Battlegrounds Plus račun, koji donosi razne pogodnosti.

Ni oni ‘ljubomorni’ na igrače s Battlegrounds Plus računom ne trebaju tugovati, jer ga i oni mogu dobiti po cijeni od 12,99 eura. Ako im je to ipak preskupo, postoji i Free-to-Play Starter Pack za 1,99 eura, koji će poslužiti kao idealan poticaj za igranje do kasno u noć.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap