Pretraga

Dobra vijest za igrače: Posljednja verzija popularnih Simsa postaje besplatna

A- A+

Osnovna verzija jedne od najpopularnijih igara na svijetu, The Sims 4, od 18. listopada službeno postaje besplatna. Igrači će ju moći preuzeti na PC-ju, PlayStationu 4 i 5 te na Xbox One i Series X/S konzolama.

Electronic Arts, tvrtka koja stoji iza brojnih popularnih igara, odlučila učiniti The Sims 4 potpuno besplatnim. Igrači će tako od 18. listopada 2022. godine, besplatno moći preuzeti Simse na PC-ju, PlayStationu 4 i 5 te na Xbox One i Series X/S konzolama.

– Budući da će The Sims 4 postati besplatan, naš je tim više nego ikad posvećen razvoju novih i značajnih iskustava za naše igrača. Nastavit ćemo razvijati i izdvajati pakete, komplete i Sims Delivery Express dropove u doglednoj budućnosti, kažu iz Electronic Artsa.

Izdvojeni članak

Hrvatski grad dobiva svoju igru nalik Simsu: Bit ćete gradonačelnik, a pomagat će vam povijesne ličnosti

Osim toga, igrači koji su već prije kupili Sims 4, dobit će Desert Luxe Kit dodatak, koji će im, kako navodi EA, omogućiti postavljanje luksuznih unutarnjih i vanjskih dekoracija inspiriranih pustinjskim materijalima, poput pijeska i kamenja.

Kako bi primili taj poklon, igrači će se trebaju prijaviti u The Sims 4 između 14. rujna i 17. listopada te u glavnom izborniku kliknuti na poveznicu za preuzimanje dodatka. Osim toga, EA je najavio i da će više o budućnosti The Sims serijala objaviti na svom Behind The Sims Summit događaju, koji će se održati 18. listopada.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap