Pretraga

Donosimo vam top 6 najgorih ljubavnih pjesama

A- A+

Vjerojatno većina vas zna da je danas Valentinovo. Ako ne zbog činjenice jer ste dragoj ili dragome morali kupiti neku sitnicu, onda sigurno zbog mnogobrojnih ljubavnih statusa, pjesama i fotografija na društvenim mrežama, reklamama i izlozima trgovačkih radnji. Da, danas je Dan zaljubljenih i ljubav pršti sa svih strana i zvučnika. Kako ne bismo bili mnogo slatkorječivi, složili smo top 6 najgorih ljubavnih pjesama svih vremena prema izboru stranih portala.

pixabay.com

Princip biranja onih najgorih priznajemo, nije bio nimalo lagan. Zašto? Zato što nam se većina pjesama sviđa i dalje nam nije jasno iz kojih su razloga baš neke stavljene na listu. Rolling Stone, VH1, ABC News i mnogi drugi svrstali su vječne ljubavne glazbene klasike na svoju listu najgorih što zbog nespretnih izbora riječi u pjesmi, glazbe i pjevanja.

Od svega navedenog, mi smo se izbor odlučili suziti na njih šest koje se spominju na svim portalima, a na vama je da odlučite hoćete li se složiti s popisom ili ćete isti staviti na svoju današnju playlistu.

The Bangles, Eternal Flame, 1988.

Enrique Iglesias, Hero, 2001.

Britney Spears, Sometimes, 1999.

Celine Dion, My heart will go on, 1997.

James Blunt, You’re beautiful, 2004.

Savage Garden, Truly Madly Deeply, 1997.

Donosimo vam top 6 najgorih ljubavnih pjesama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap