Pretraga

Dorian pobijedio petero lovaca u Superpotjeri: Osvojio rekordan iznos, otkrio na što će ga potrošiti

A- A+

Najveći iznos do sada u Superpotjeri otišao je u ruke mladog Doriana Nemeta koji je pobijedio petero lovaca i osvojio 35 tisuća eura. U završnoj igri pogriješio je samo na jednom pitanju, dok su lovci pogriješili na tri i ostali bez vremena. Dorian je na početku rekao kako mu je najveća sreća pobijediti sve lovce, a otkrio je i na što će potrošiti osvojeni iznos.

dorian nemet u superpotjeri

Foto: Superpotjera / HRT

Dorian Nemet, 25-godišnji mladić iz Zagreba i diplomirani inženjer elektrotehnike i informacijske tehnologije osvojio je najveći iznos u Superpotjeri do sada – čak 35 tisuća eura. Odmah u prvom krugu lovci su primijetili kako je Dorian imao smiren nastup, a on je otkrio kako mu je najveća želja i sreća pobijediti svih petero lovaca.

– U prethodnim HRT-ovim kvizovima bio sam umjeren, ali ovo je jedinstvena prilika za igru protiv svih petero, komentirao je Dorian.

Dorian pogriješio samo na jednom pitanju, lovci na tri

U završnoj igri lovci su imali 57 sekundi, a Dorian je imao samo tri sekunde prednosti. No, to mu je bilo i više nego dovoljno jer je pogriješio samo na jednom pitanju u kojemu nije znao da ‘De natura rerum’ u prijevodu znači ‘O prirodi stvari’.

Lovci nisu znali odgovoriti na tri pitanja što je na kraju rezultiralo da im je ostala jedna sekunda, dok je Dorian imao 16 sekundi.

Izdvojeni članak
Student prve godine FER-a u veselju nakon što je u emisiji Suerpotjera osovjio 30.000 eura

Brucoš FER-a u Superpotjeri ‘zgazio’ petero lovaca i uspio osvojiti 30.000 eura

Osvojeni iznos potrošit će na rješavanje stambenog pitanja s djevojkom

Publika je tada počela glasno navijati da Dorian nije čuo voditeljevo posljednje pitanje, ali mu se na kraju približio i točno odgovorio. Lovac Dean Kotiga rekao je kako je ovo bio pravi triler.

– Sjajan nastup. Izvrsno, mirno, rekli ste da nemate tremu! Naše prijetnje ovaj su put bile prazne puške. Jako smo se trudili, vidite nas, još smo zapuhani. Čestitam, mislim da ste osvojili najveći iznos. Sjajno, istaknuo je lovac Sven Marcelić.

Dorian je tako oborio rekord u Superpotjeri, a osvojeni iznos potrošit će na rješavanje stambenog pitanja s djevojkom.

Copy link
Powered by Social Snap