Pretraga

‘Dosta je tajici, nosimo najlonke’: Djevojka u oskudnom izdanju na Trgu u Zagrebu izazvala viralnu reakciju

A- A+

‘Dosta je tajici, nosimo najlonke’ nova je grupa na Facebooku, koja je okupila u samo dva dana preko osam tisuća fanova. Pokretanje trenda uzrokovala je anonimna djevojka, fotoaparatom ulovljena na Trgu bana Jelačića, a koja je u tom trenutku bila doslovno odjevena u najlonke ispod kojih je imala samo  gaćice. Stranica je humorističnog karaktera, ali istovremeno upozorava na sve veći neukus i nemoral, kojem se djevojke izlažu, valjda želeći tako privući pozornost.

Foto: Facebook

Nova viralna grupa na Facebooku je ‘Dosta je tajici, nosimo najlonke’, čije je pokretanje uzrokovala anonimna djevojka u večernjim satima objektivom ulovljena na Trgu Josipa bana Jelačića u Zagrebu. Naime donji dio njenog outfita, sastojao se samo od najlonki ispod kojih je imala gaćice. Spomenuta grupa je skupila u dva dana preko osam tisuća obožavatelja.

Izdvojeni članak

Lajk naš svagdašnji: Sva lica gega ili tajica

Na stranici se na sarkastičan i zabavan način komentira sporni odjevni ‘izričaj’, kao i oni njemu slični. Administratori su se zapitali je li se to sada sprema novi modni pravac, u kojem će tajice, gege ili helanke kako se također zovu, biti zamijenjene oskudnijim i prozirnijim komadom tkanine, koji zapravo inače žene, naravno u kombinaciji s haljinom, suknjom čini itekako elegantnima i privlačnima.

Ostaje za vidjeti hoće li grupa ‘Dosta je tajici, nosimo najlonke’ (nećemo ovoga puta komentirati pogrešan naziv grupe) uvjetovati zgražanje mladeži nad ovakvom odsutnošću minimuma morala i dobrog ukusa ili će se još neke djevojke, željne instant popularnosti usuditi pojaviti negdje u sličnom izdanju.

‘Dosta je tajici, nosimo najlonke’: Djevojka u oskudnom izdanju na Trgu u Zagrebu izazvala viralnu reakciju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap