Pretraga

Doznajte kako danas izgleda i čime se bavi najpopularniji holivudski učenik na razmjeni

A- A+

Vjerojatno jedan od najpopularnijih učenika na razmjeni, čiji lik se prepoznaje diljem svijeta, simpatični je Fez iz serije ‘Lude sedamdesete’. Serija se svojedobno emitirala i u Hrvatskoj, a lika čije puno ime nikada nismo doznali utjelovio je Wilmer Valderrama.

Screenshot: YouTube

Valderrama je kao glumac prvi puta zapažen baš u seriji ‘Lude sedamdesete‘ i, iako mu je to možda vrhunac karijere, nakon serije nastavio se pojavljivati na malim ekranima. Glumio je u serijama ‘From Dusk Till Dawn: The Series’, ‘Yo Momma’, a epizodnu ulogu odigrao je i u ‘Uvodu u anatomiju’.

Izdvojeni članak

Ove godine puni 50, ali šiške su još uvijek postojane: Evo kako danas izgleda glumica koja je utjelovila Esmeraldu

Glumio je uz rame s Tomom Hanksom i Juliom Roberts u filmu ‘Larry Crowne’, te u filmovima ‘Zoom’ i ‘The Adderall Diaries ‘.

No, da bi do tog uspjeha došao, kao dijete iz imigrantske obitelji morao je naporno raditi, a kako je priznao, radni dan mu redovito traje i po 13 sati. Valderrama trenutno glumi u seriji ‘NCIS’, a zajedno sa svojom bivšom djevojkom Demi Lovato, posuđuje glas liku u novom DreamWorksovom animiranom filmu – ‘Charming’.

Iako je od emitiranja posljednje epizode ‘Ludih sedamdesetih’ prošlo već 12 godina, danas 38-godišnjak, nije se previše promijenio. Uostalom, uvjerite se sami.