Pretraga

Doznajte što oblik usana govori o vama

A- A+

Ljudsku osobnost možemo otkriti pomoću gestikulacije, odjevanja, ali i pojedinih dijelova tijela. Kozmetička kuća Rimmel najnovijom studijom dokazala je kako oblik usana otkriva kakvog je karaktera ta osoba. Stoga provjerite što vaše usne govore o vama.

www.writerscafe.org

Nedavno smo pisali o tome kako oblik ruža otkriva kakva ste zapravo osoba, no to isto radi i organ na koji nanosite ruž. Kozmetička kuća Rimmel provela je studiju kojom su došli do podataka kako se iz nečijeg oblika usana može iščitati ljudski karakter.

Izdvojeni članak

Ruževi za usne poznatih brendova puni toksičnih metala koji izazivaju rak!

Pune i široke usne – strastveni

Kad vam se netko sviđa, sve ćete napraviti da postane vaš. No u ljubavi na prvo mjesto smještate slobodu i neovisnost. Od svojih partnera želite dozu strasti i odlučnosti.

Pune i male usne – romantični

Slušate svoje srce i uvijek će ono prevagnuti, a ne razum. Međutim, osoba ste koja voli praviti dramu oko svega. Slatkorječivi ste, a od svojih partnera očekujete da vas ponekad iznenade romantičnom gestom.

Gornja usna veća od donje – dominantni

Vaš karakter najbolje opisuje stara uzrečisa – kao ulje povrh vode. Uvijek vodite glavnu riječ i rijetko pristajete na kompromis. Kako u drugim životnim situacijama, tako i u ljubavi idete na sve ili ništa. Vodite se samo jednom mišlju, a to je da radite ono što vama odgovara. Iako ste po prirodi dominantni, želite istog takovg muškarca koji je spreman na sve izazove.

Doznajte što oblik usana govori o vama
Share via
Copy link
Powered by Social Snap