Pretraga

Drama na Instagramu: Korisnici masovno gube pratitelje

A- A+

Korisnici Instagrama diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj, prijavljuju dramatičan pad broja pratitelja u noći s utorka na srijedu. I dok se jednima ta lista umanjila za svega nekoliko osoba, influenceri s višim brojem pratitelja primjećuju pad brojke i za nekoliko stotina tisuća.

Putem Twittera, Instagrama i Facebooka, korisnici Instagrama prijavljuju poteškoću s korištenjem svog računa. Točnije, broj pratitelja noćas im je naglo pao kroz svega nekoliko minuta. Oni čija je lista bila podulja primjećuju pad i od nekoliko stotina tisuća pratitelja.

Na svom Instagram računu @srednja_hr primijetili smo jednu neobičnost. Naime, kada smo prijavljeni na račun, broj pratitelja iznosi 15 tisuća, a kada profil @srednja_hr promatramo s drugog računa, broj pratitelja ostao nam je isti, 16,3 tisuće. Ista je situacija i kada Instagram pregledavamo izvan aplikacije, putem desktop verzije.

Screenshot: Instagram

Kompanija Instagram još nije poslala službeno objašnjenje vezano uz današnja događanja, a kako piše www.express.co.uk, moguće je da je riječ o brisanju računa kojom Instagram želi umanjiti količinu botova. Ipak, kada se kompanija posljednji puta uputila u takvu čistku računa, proces je prethodno bio najavljen.

________________________________________________________________

Portal srednja.hr na Instagramu možete zapratiti na ovoj poveznici. Za najsvježije vijesti vezane uz maturu pratite nas na profilu drzavna.matura, a na instakvizovi_ pronaći ćete najbolje kvizove, zagonetke i zadatke.

Drama na Instagramu: Korisnici masovno gube pratitelje
Share via
Copy link
Powered by Social Snap