Pretraga

Drinkify: Što piti dok slušamo omiljene izvođače

A- A+

Najnoviji web servis, Drinkify, spaja vašeg omiljenog glazbenog izvođača zajedno s odgovarajućim pićem koje možete piti dok ga slušate. Tako uz Justina Biebera ide samo Red Bull, a uz Severinu votka sa sokom. Provjerite što je najbolje piti uz vaše najdraže pjevače i bendove.

Ukoliko se nekad nađete u situaciji da sjedite doma i preslušavate glazbu, a padne na vam na pamet kako biste baš mogli popiti neko piće, Drinkify je prava stvar za vas. Ovaj servis sličnog naziva kao i popularni servis za slušanje glazbe, Spotify, zapravo vam savjetuje koje piće je najidealnije za određeni bend ili izvođača.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Kad mladi u Britaniji pretjeraju s alkoholom

Za sve ljubitelje Metallice uz slušanje ovog benda Drinkify preporuča rum i to ne bilo koji, nego Captain Morgan Spiced Rum. Za fanove Lady Gage najbolja je votka, a ako volite Justina Biebera – dok ga slušajte pijte Red Bull.
Ukoliko volite Severinu pijte votku sa sokom ili kolom, a poslužite tako da piće prije nakratko zapalite.

Jelena Rozga će pak najbolje pasati uz džin i mlijeko.
Drinkify za svakog izvođača tako ima odgovarajuću vrstu pića koje je najbolje konzumirati dok slušate pjesme kantautora ili benda. Ukoliko ste fan Mile Kitića pije komercijalno pivo ili kokosovo mlijeko.

Zašto su baš ova pića kombinirana s ovim glazbenicima, nije poznato. Svejedno, zanimljiva je razbibriga za vrijeme slušanja glazbe.

Copy link
Powered by Social Snap