Pretraga

Drunk mode app: Aplikacija koju pijani studenti obožavaju

A- A+

Sve je počelo s pijanim biranjem broja na mobitelu, a taj je poziv kasnije doveo do kreacije ‘Drunk Mode’ aplikacije, koja služi da bi studenti imali sigurniji izlazak, u svakom smislu te riječi.

Beta verzija aplikacije koja je nastala zbog jednog video poziva sada je dostupna na iTunes i Android platformama. Glavna svrha aplikacije jest spriječiti pijane studente da biraju brojeve za koje će poželjeti da ih nisu zvali, ali i da pomaže studentima da paze jedni na druge. Ako se koristi ispravno, aplikacija je tu kako bi intoksicirane večeri i fizički i društveno učinila sigurnijima, piše Huffington Post.

Izdvojeni članak

Aplikacije koje bi svaki brucoš trebao skinuti

Pronađite pijanog prijatelja i složite kockice prethodne pijane večeri

– Studenti će tulumariti i to se neće promijeniti. Priroda svake mlade osobe na fakultetu jest da bude buntovna i čini lude stvari. Sve što mi želimo učiniti jest kreirati jednostavan gumb za određena pitanja, objasni je 23-godišnji Joshua Anton.

‘Drunk Mode’ cilja na to da bude vaš novi najbolji prijatelj, tvrdi se u kampanji stvorenoj za prikupljanje sredstava za daljnji razvoj i marketing aplikacije. Osim za ostale stvari, aplikaciju možete koristiti kako biste saznali gdje vam se nalaze prijatelji, sebe spriječili da zovete one koje ne biste trebali, a ista ostavlja i tragove koji vam pokazuje gdje ste bili tijekom ludog noćnog izlazka.

Jedna od trenutnih opcija jest i ‘Find My Drunk’, koja omogućuje korisnicima da dijele svoju lokacije s prijateljem na aplikaciji. Ideju za to jedan od kreatora dobio je kada je preko sat vremena pokušavao naći dva alkoholizirana prijatelja koji su ga zvali i molili prijevoz kući. Općenito, ‘Drunk Mode’ potiče studente da paze jedni na druge.

Izdvojeni članak

Sobrr: Aplikacija spriječava da od sebe radite pijanu budalu

Pazi na sigurnost alkoholiziranih studenata

Opijanje je velik problem među studentima, a otprilike polovina njih radi to do krajnjih granica. Upravo takvo ponašanje može dovesti do opasnosti, napada, ozljeda, pa čak i tragičnoh ishoda. Kreatori aplikacije tvrde kako je njihov cilj napraviti situacije koje uključuju alkohol manje opasnima. Osim što pomaže korisnicima da pronađu tulume i prisjete se svojih koraka u pijanoj noći, ‘Drunk Mode’ smišljena je i kako bi ljude usmjerila prema hrani, izgubljenim prijateljima i sigurnom prijevozu kući.

– Smatram da naša aplikacija ljude čini svjesnijima svojeg ponašanja, no zbog nje se ne osjećati osuđivanima. To je vrlo važno za mnoge, zaključuje Anton.

Aplikacija zaasd ima 91 tisuću korisnika, a predviđa se da će ih do kraja sljedećeg tjedna imati otprilike sto tisuća.

Drunk mode app: Aplikacija koju pijani studenti obožavaju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap