Pretraga

Uz dugo očekivanu FER-ovu, pogledajte koje nas još brucošijade čekaju do kraja ovog tjedna

A- A+

Razdoblje brucošijada u punom je jeku. Partije fakulteta koji su dobrodošlica studentima jednako vole i stariji i mlađi. Ovog vikenda održava se najpoznatija i najiščekivanija – brucošijada FER-a, a osim nje još su dvije brucošijade pred nama do kraja ovog tjedna.

Insert s Brucošijade FER-a / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Brucošijadu ovaj tjedan imaju studenti Građevinskog fakulteta u Zagrebu te studenti socijalnog rada. Obje su u petak, a dan nakon, održava se dugo očekivana 36. Brucošijada FER-a.

Građevinski fakultet brucošijadu priprema u HOLLYWOOD vanity club-u. Ulaznice se mogu kupiti u garderobi fakulteta. Prvih 200 karata stoji 10 kuna, a zatim se cijena podiže na 20 kuna. Na Facebook eventu naznačeno je da će biti organizirana dva floora: jedan sa stranom i domaćom glazbom, a drugi sa stranom i narodnom.

Brucošijada socijalaca/ki također je najavljena za petak. U Sax-u će za njih svirati bendovi Krivi smjer i Solarov. Ulaz se naplaćuje 10 kuna, a pića po promotivnim cijenama privući će mnoge. Točne cijene svih pića mogu se provjeriti na službenom eventu na Facebooku’.

Izdvojeni članak

Rasprodan prvi set ulaznica za brucošijadu FER-a: Poznata imena 5 novih izvođača koji će nastupiti u KSET-u

U subotu se priprema brucošijada svih brucošijada. Na 36. Bucošijadu FER-a ove godine stiže čak 17 izvođača.

Mnoga glazbena imena među kojima su Alen Vitasović, Živo Blato i Edo Maajka, zabavljat će studente na tri stagea.

Organizatori su objavili da Karata u glazbenoj knjižari Rockmark više nema, a zadnjih 300 karata za ovogodišnju Brucošijadu FER-a možete pronaći u Dirty Old Empireu, KSET-u i SC-u! Karte su još uvijek 65 kuna, a cijena će im na dan brucošijade narasti na 80 kuna. Brucoši FER-a u KSET-u je mogu kupiti za 40 kuna.

Uz dugo očekivanu FER-ovu, pogledajte koje nas još brucošijade čekaju do kraja ovog tjedna
Share via
Copy link
Powered by Social Snap