Pretraga

U dvije posljednje Potjere, igrači osvojili 332.500 kuna: Dva su se natjecatelja posebno istaknula

A- A+

U posljednje dvije Potjere igrači su u zbroju osvojili 332.500 kuna. Tročlana u srijedu obranila je iznos od 166.000 kuna, dok je u jučer prikazanoj epizodi, dvojac s Prisavlja odnio 500 kuna više.

Screenshot: HTV

Izdvojeni članak

Upoznajte profesora i kapetana ekipe koja je ‘opeljušila’ HTV u rekordnoj Potjeri

A premda su u obje epizode, svi članovi pobjedničkih timova imali dobre dionice, valja istaknuti po jednog iz svake od njih.

Marin obranio višu i onda u završnoj dao deset točnih odgovora

U srijedu se istaknuo 37-godišnji projektant iz Zagreba Marin, koji je nakon pet točnih odgovora u brzopoteznoj minuti, na ploči uzeo višu ponudu od 70.000 kuna. Obranio ju je, a potom je u sjajnoj završnoj potjeri skupio čak 10 točnih odgovora, što je uz jedan odgovor njegova suigrača Srđana na kraju bilo dovoljno za pobjedu.

Preciznije, 14 koraka prednosti je tročlana ekipa podebljala trima vraćanjima lovca Kotige, u njegove dvije minute.

Screenshot: HTV

Izdvojeni članak

U sinoćnjoj je Potjeri postavljen zastrašujući i okrugli rekord: Natjecateljima kao da se uvukao strah u kosti

Božo donio u završnu 142.000 kuna i onda dao 12 točnih odgovora

U sinoć emitiranoj epizodi, ekipa je bolje financijski prošla, budući da se iznos od 166.500 kuna podijelio na dva dijela. Tomislav i Božo su obranili ovaj iznos, a osobito se istaknuo potonji, koji je u brzopoteznoj minuti ostvario 12 točnih odgovora, a onda na ploči obranio taj iznos.

Inače, Tarik se nakon Božine brzopotezne minute pitao je li izjednačen rekord od 12 točnih odgovora u ovom dijelu igre. No, podsjetit ćemo ga, a i vas da je rekorder zapravo maturant iz Bjelovara, koji je u brzopoteznoj minuti skupio 13 točnih odgovora.

Kada je riječ o sinoćnjoj epizodi Potjere, trgovac iz Zagreba Božo je nakon sjajnih igara u prve dvije runde kviza, izvrsno odradio i onu završnu. Od 13 točnih odgovora, koje su on i suigrač Tomislav dali, Božinih je bilo čak 12, što je na kraju u zbiru bilo za Mladena Vukorepu nedostižnih 15 koraka.

Božin set pitanja iz brzopotezne minute, možete pokušati odgovoriti na ovom linku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap