Pretraga

Na ekrane stiže najveća bitka ikada: Izašao je trailer za posljednju sezonu ‘Igre prijestolja’

A- A+

Posljednja epizoda sedme sezone ‘Igre prijestolja’ emitirana je u kolovozu 2017., a od tada fanovi nestrpljivo iščekuju nastavak priče. HBO je već objavio kako će  osma sezona s emitiranjem krenuti 14. travnja, a prema najavama bi trebala imati šest epizoda.

Screenshot: YouTube

Kakva sudbina očekuje Johna Snowa, Daenerys Targaryen i ostatak likova gledatelji će saznati uskoro, a u međuvremenu je objavljeni i novi trailer posljednje sezone serije ‘Igra prijestolja’.

Izdvojeni članak

Igre prijestolja ili Seks i grad? Pitali smo prolaznike što najviše vole gledati

Intrigantan dvominutni video završava već najavljenom najvećom bitkom ikada prikazanom na ekranu. Sve oči uprte su u ozlijeđenu Aryu Stark koja na početku trailera izgovara riječi ‘Znam smrt. Ima mnogo lica’. U kasnijoj sceni ona se pojavljuje neozlijeđena, s bodežom od zmajeva stakla u ruci. Trailer otkriva kako se Tormund i Beric poživjeli. Možda najzanimljivija od prikazanih scena ona je u kojoj Daenerys i Jon posjećuju Drogona i Rhaegal, potičući time nagađanja da je možda vrijeme da Jon zajaše zmaja nazvanog po njegovu ocu.

Inače, glumac Vladimir Furdik (Night King) već je jednom prilikom otkrio kako će se epska bitka odigrati u trećem dijelu posljednje sezone i njoj će biti posvećena gotovo čitava jednosatna epizoda.

Trailer koji malo toga otkriva, a otvara brojna nova pitanja pogledajte u nastavku.

Inače, naša je video ekipa napravila mali kviz u kojemu smo slučajne prolaznike propitali koje su im najdraže serije i koje filmove su nedavno pogledali. Zamolili smo ih i da nam otpjevaju uvodne špice kultnih serija poput ‘Igre prijestolja’, a nismo mogli odoljeti ne pitati ih i s kojom se curom iz ‘Seks i grada’ najviše poistovjećuju. Kako su se u svemu snašli te koje serije su se pokazale kao najpopularnije, možete pogledati u našem videu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap