Pretraga

Eksplozija na našoj platformi za učenje: Preko 2 milijuna odgovora na pitanja

A- A+

Kada smo pokretali platformu kvizovi.srednja.hr postavili smo si cilj postati središnje mjesto za učenje na internetu. Nekoliko mjeseci od pokretanja, došlo je razdoblje pisanja državne mature što je pred nas stavilo test – hoćemo li zaista postati relevantna platforma za učenje? Nakon vikenda prije prvog ispita iz mature, i to iz Hrvatskog jezika, brojke nam govore da smo korak do vlastitog cilja! Prešli smo ukupno 2 milijuna odgovora u sustavu, a samo preko vikenda smo zabilježili 450.000 odgovora.

kvizovi.srednja.hr

Ovog vikenda smo u sustavu kvizovi.srednja.hr zabilježili 468.000 odgovora! Najpopularnija tema ovog vikenda bila je Državna matura, a podtema Hrvatski jezik. To je pokazatelj dvije stvari: prvo – ovog tjedna se pišu ispiti Hrvatskog jezika na maturi; drugo – naša platforma za učenje postala je popularan alat za učenje!

Pitanje koje je dobilo najviše odgovora preko ovog vikenda jest pitanje o anafori, koje do sada ima preko 2.100 odgovora. Čini se kako je ovo pitanje prilično lagano za sve koji su odgovorili na njega, jer mu je sustav izračunao težinu 1/10. Znate li vi odgovor?

Ovaj veliki skok koji smo doživjeli proteklog vikenda u sustavi kvizovi.srednja.hr pomogao nam je u dostizanju i drugog milijuna. Naime, u sustavu je od početka do sada zabilježeno preko dva milijuna odgovora. Za prvi milijun nam je bilo potrebno gotovo šest mjeseci, a za drugi tek 35 dana. Do trećeg ćemo doći još brže.

Osim velikog broja maturanata koji su se priključili našem sustavu, priključio se i prvi fakultet – Agronomski fakultet u Zagrebu. Na njihovom profilu možete pronaći velik broj pitanja koji se tiče obrade zemlje, poljoprivrede, uzgoja biljaka i životinja. Na primjer, znate li odgovor na ovo pitanje?

Ako se još niste priključili našoj platformi za učenje, sada je vrijeme! Zamišljena kao sustav kvizova u koji svaki korisnik može postaviti pitanja, pratiti druge i uspoređivati svoje znanje s drugima, osim za učenje, ova platforma odličan je izbor za edukativnu zabavu.

Maturantica Lara Krušelj je postala jedna od influencerica u sustavu, prati je preko 30 ljudi, a svakodnevno postavlja zanimljiva pitanja iz područja državne mature.

Zapratite nas i na Facebook pageu Kvizovi te Instagramu kvizovi.srednja.hr.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap