Pretraga

Ella Dvornik pojasnila kako je nastalo unikatno ime Balie Dee, koje je dala svojoj kćerkici

A- A+

I dok se u zadnje vrijeme u Hrvatskoj stara, tradcionalna imena vraćaju u modu, osobito za djevojčice pa više nije čudno u vrtiću sresti Mandu, Maru, Zoru, Ledu ili Veru, influencerica i kći kralja funka Ella Dvornik, ipak se odlučila za modernije, da ne kažemo unikatno ime za svoju novorođenu djevojčicu.

https://www.facebook.com/elladvornik/photos/a.10151203174946932.449221.46985551931/10154959619851932/?type=3&theater

Izdvojeni članak

Ella Dvornik posvetila dirljiv status ocu na godišnjicu smrti i izazvala tisuće reakcija

Ipak, nije se potpuno maknula od tradicije i prakse imenovanja u našim krajevima, budući da je dio imena koje je dala svojoj kćeri, zapravo dio imena njezina oca.

A s obzirom da je ime izazvalo brojne polemike na netu, blogerica je na kraju odlučila pojasniti zašto i kako Balie Dee.

– Ime je dobila po otoku Bali, u Indoneziji, gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači ‘vojnik’. U njihovoj mitologiji bali je bio majmun ratnik, koji je odabrao svoje neprijetalje tako što bi zaželio ‘želju’. ‘Dee’ označava zvuk imena mog tate ‘Dino’ i Charlesove mame ‘Deirdre’ … Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema. Slovo ‘E’ smo dodali na kraju ‘Bali’ čisto da bude drugačije, u statusu je uz smajlić na kraju pojasnila Ella Dvornik.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap