Pretraga

Endi ide u dvije srednje škole, a njegov hit poslušan je preko milijun puta

A- A+

Mnogi hrvatski školarci svakodnevno slušaju svog omiljenog pjevača, srednjoškolca Endija. Ovaj hrvatski Justin Bieber, kao ga mnogi zovu, odlučio je svoj hobi pretvoriti u posao, pa tako sada pleše i pjeve te snima spotove. Ide mu odlično, a uz uspješnu karijeru pohađa dvije srednje škole i ima veliku želju upisati plesnu akademiju.

Petnaestogodišnji srednjoškolac iz Pakraca, Endi Schrötter, po mišljenju mnogih školaraca, hrvatski je Justin Bieber. Krajem prošle godine Endi je napravio spot za svoju pjesmu ‘Atom’, koja je dosad ima preko milijun pogleda. Ovaj veliki uspjeh rezultat je truda i rada koji je ovaj mladić uložio u svoj talent. U nastavku pročitajte intervju s Endijem, mladom hrvatskom pjevačkom zvijezdom.

Izdvojeni članak

Video: Mlada Tajlanđanka šokirala publiku pjevajući muškim i ženskim glasom

Nakon plesanja počeo i s pjevanjem

Nakon što je treći put zaredom nastupio u Supertalentu i pokazao veliku upornost u prolasku u superfinalne, Endi je osim plesanja odlučio probati s pjevačkom karijerom. Pjesma ‘Atom’, kaže, zapravo je priča koju priča svojim fanovima, mahom osnovnoškolcima.

– Treba vjerovati da ono što možeš sanjati možeš i ostvariti. Treba biti svoj, vjerovati u svoje snove i obojati život bojama koje si ti odabrao, a ne netko drugi, kazao nam je ovaj pjevač srednjoškolac.
Iako se zapravo školuje za ples, Endi se nije bojao pokazati svoj pjevački talent, a rezultati su vidljivi, jer mnogi vole pjevati baš njegove hitove.

Izdvojeni članak

Justin Bieber održat će koncert u svemiru

Preselio se u metropolu i ide u dvije srednje škole 

Iako tek ima 15 godina, ovom dječaku nije bilo jednostavno doći do svojih uspjeha. Osim što se preselio u Zagreb iz okolice Pakraca i to zbog srednje škole, danas mu je raspored svakodnevno potpuno ispunjen mnogim obvezama. 

– Svakog dana se rano ustajem i idem u srednju plesnu školu, pa na ručak. Nakon toga idem u Školu za primjenjenu umjetnost i dizajn, a navečer često imam treninge muške plesne tehnike ili ansambla, objasnio nam je ovaj srednjoškolac.
Međutim sve to mu nije teško, jer zna zašto to radi. Želja mu je upisati plesnu akademiju i profesionalni put nastaviti u plesnim vodama.  

Ono što ga svakodnevno pokreće da obavlja sve svoje obveze je činjenice da mu je posao hobi kojeg voli raditi i u kojem, što je najvažnije, maksimalno uživa.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap