Pretraga

Evo kako i na koji dio tijela nanijeti parfem

A- A+

Mnogi muškarci svakodnevno stavljaju parfem ili toaletnu vodu, kada izlaze iz kuće. No, veliki broj ih to radi na pogrešan način i kada se radi o količini, a i mjestima na tijelu na koja ih nanose. Stoga je stručnjak posavjetovao pripadnike snažnijeg spola kako se služiti kolonjskom vodom ili parfemom pa donosimo u tkestu na što je ukazao.

Mada zvuči banalno upozorenje na to kako pravilno nanijeti toaletnu vodu ili parfem, mnogi muškarci griješe u tome. Osim što pogreškama sebi činite ‘medvjeđu ulogu’, prejakim isticanjem mirisa, na neki način kršite i bonton. Dugogodišnji djelatnik u dućanu s kolonjskim vodama i parfemima, otkrio je Business Insideru koliko i na koje dijelove tijela treba nanositi spomenute proizvode.

Izdvojeni članak

Kako odabrati savršeni parfem

Slikovito je za početak pojasnio da ako parfem koji ste stavili, miriše izvan kruga koji vi možete dosegnuti ispruženim rukama, znači da ste malo pretjerali.

Kada je to pretočio u količinu, savjetovao je da se pumpica pritisne dva, najviše tri puta te zatim razmaže na zapešća i/ili iza ušiju.

Otprije je poznato, da ako želite da se aroma parfema zadrži što dulje na tijelu, staviti ga na mjesta koja pulsiraju. Osim spomenutih, to su još dno vrata, pregibi dlana i lakta pa i mjesta kao što su unutarnja strana buta te iza koljena.

Dodajmo savjetima i jedan legendarne Coco Chanel – ‘parfem stavite tamo gdje želite da vas ljube’.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap