Pretraga

Evo kako novac mijenja ljude

A- A+

‘Para vrti tamo, gdje burgija (svrdlo) ne može’ stara je izreka, u čiju se točnost često možemo uvjeriti. Video isječak naziva ‘Kako novac mijenja ljude’,  kratki je skeč, u kojem je vrlo slikovito prikazano kako uz šuške možemo mijenjati percepciju okoline te stupiti na terene, koji su bez novca itekako nedostupni.

Screenshot: You Tube

Je li novac zbilja kupuje sve, ili su neke stvari nepotkupljive?! Prema slikovitom kratkom video isječku ‘Kako novac mijenja ljude’, penezi otvaraju sva vrata i uz pomoć njih ne postoji nerješiv problem, pa ni u ovom emotivnom smislu.

Izdvojeni članak

Kako sve zovemo novac u razgovornom jeziku?!

Glavni junak spomenutog videa je monter u prodavaonici namještaja, kojemu se na radnom mjestu svidi djevojka, jedna od klijentica. No, kada prekrasnoj djevojci skromni radnik pokuša prići, ona mu samo pogledom odaje da ‘odijelo ipak čini čovjeka’ te da ne oblijeće bespotrebno oko nje.

Međutim, monter namještaja se odlučuje provesti pokus, budući da shvaća kako je njegov položaj običnog radnika razlog odbijanja djevojke koja ga je očarala na prvi pogled.

Odlučuje se na preobražaj, te novi pokušaj osvajanja neodoljive brinete. U videu pogledajte kakav se prevrat događa i kako završava romantično-poučna priča.

Evo kako novac mijenja ljude
Share via
Copy link
Powered by Social Snap