Pretraga

Evo kako zvuči bend sastavljen samo od vokala

A- A+

Na audicije u talent show emisijama katkada zalutaju pojedinci, s blago rečeno manjkom talenta, no s druge strane pojave se i oni s impresivnim darom. Jedni od takvih su ‘Band of Voices’, koji su svojom glasovnim sposobnostima i uopće neobičnošću izvedbe, zadivili žiri u showu Britain’s Got Talent. Naime prve i pozadinske glasove te instrumentalnu pratnju sjajna je petorka izvela samo sa svojim glasovima. Poslušajte kako je to zvučalo.

Screenshot:YouTube

U showu ‘Britain’s Got Talent’ maestralan je nastup zabilježio ‘Band of Voices’. Ne ovo nije zbor koji si je dao ovakav umjetnički naziv, nego petorka koja samo svojim pjevačkim sposobnostima proizvodi vodeće i pozadinske glasove te instrumentalnu pratnju. Njihove izvedbe dovele su ih do polufinala spomenutog talent showa.

Izdvojeni članak

Video: Slučajni prolaznici nasred ulice napravili pravu glazbenu senzaciju za sve prolaznike

Band of Voices sačinjavaju Lloyd Wade, Andy Playfoot, Louise Bagan, Katie Holmes and Craig Stein. U video isječku s njihovog prvog nastupa na ‘Britain’s Got Talentu, a koji prikazujemo ispod teksta, oni izvode pjesmu Jessie Jay, ‘Price Tag’.

Osim nje, na nagovor zadivljenog predsjednika žirija Simona Cowella, Band of Voices otpjevao je i britansku himnu ‘God Save the Queen’.

Kako je sve to skupa zvučalo uvjerite se sami.

Copy link
Powered by Social Snap