Pretraga

Evo što zapravo jedu Victorijini anđeli

A- A+

Za manekenke i modele često se misli kako se izgladnjuju i u sebe ne unose ništa osim salate i vode. Popularne Victorijine anđelice otkrile su međutim što zapravo jedu i čime se hrane kako bi ostale vitke i zdrave.

Manekenke u mnogim slučajevima znaju biti na rubu anoreksije, a često ih nazivaju živim kosturima i vješalicama za dizajnersku odjeću. To ipak nije slučaj s modelima Victoria’s Secreta, kod kojih se ipak cijeni malo oblina, kako bi na pravi način prezentirale donje rublje i kupaće kostime te poznate modne marke. Victorijini anđeli Lily Aldridge i Lindsay Ellingson gostovale su u studiju Huffington Posta, gdje su otkrile što zapravo jedu.

Izdvojeni članak

Crna strana manekenstva: ‘Skauti’ vrbuju oboljele djevojke ispred bolnice

Organski obroci, puretina i voće

Suprotno glasinama o izgladnjivanju prije slavnih modnih revija donjeg rublja, modeli su priznali kako se zapravo zdravo hrane. – Volim organske obroke, meso. Piletinu i puretinu, avokado. Obožavam tu hranu. Osim toga pijem i puno zelenih sokova. To je stil života. Nije dijeta, to je životni stil. Volimo biti zdrave, zbog toga se osjećaš kao da imaš puno energije, dobro i seksi, ispričala je Ellingson. Također je dodala i da se ponekad ogriješi, pa pojede pitu od bundeve s tučenim vrhnjem.

Vježbanje i zdrave namirnice

Njezina kolegica Lily Aldridge više se pak fokusira na redovito vježbanje, a voli si priuštiti i brzu hranu, poput hamburgera. – Ja jako volim jesti i volim si udovoljiti, ali i vježbati. Ali što se tiče nedozvoljenih stvari najviše volim dobar domaći burger, s najboljim kvalitetnim mesom i domaćim pecivom. Znate, da je sve najbolje kvalitete, objasnila je Aldridge.

Copy link
Powered by Social Snap