Pretraga

Facebook i Instagram oglasili se nakon velikog pada: Evo što poručuju korisnicima

A- A+

Korisnici Facebooka, Instagrama i WhatsAppa jučer su imali velikih problema u korištenju tih društvenih mreža i platforme, a njihova pad pogodio je korisnike diljem svijeta, posebice u zapadnoj Europi. Zbog poteškoća u radu, Facebook i Instagram sinoć su se oglasili putem Twittera.

Foto: srednja.hr

Veliki pad društvenih mreža Facebooka i Instagrama te WhatsAppa trajao je jučer nekoliko sati. Korisnici su prijavljivali poteškoće u učitavanju sadržaja na naslovnicama, a ponajviše se to odnosilo na videe i fotografije. Putem WhatsAppa dio korisnika nije mogao slati ni primati poruke.

Izdvojeni članak

Kaos na internetu: Istovremeno pali Facebook, Instagram i WhatsApp!

Facebook se prvo oglasio objavom na Twitteru, poručivši kako su svjesni da pojedine osove imaju problema s učitavanjem ili slanjem fotografija, videa i drugih datoteka na njihovim aplikacijama. Na poteškoćama su se ispričali te kazali kako rade na njihovom otklanjanju. Prije devet sati Facebook je putem iste platforme korisnicima poručio kako je stanje normalizirano.

– Ranije danas, pojedini su korisnici i poslovni profili imali problema s učitavanjem ili slanjem fotografija, video zapisa i drugih datoteka putem naših aplikacija i platformi. Poteškoće su u međuvremenu otklonjene i sada bismo trebali biti na 100% za sve. Ispričavamo se na neugodnostima, poručili su iz Facebooka putem Twittera.

Sličnu poruku putem iste platforme poslali su i iz Instagrama.

– Vratili smo se. Problem je riješen i trebali bismo biti na 100% za sve. Ispričavamo se na neugodnostima.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap