Pretraga

Facebook krenuo s promjenama: Na alatnoj traci dostupna je nova ikona, evo čemu ona točno služi

Nedavno su iz kompanije Facebook najavili velike promjene na toj društvenoj mreži. Korisnici bi trebali vidjeti više sadržaja kojeg objavljuju njihovi prijatelji, a potvrđeno je i da se testira tzv. downvote opcija, kojom će korisnici jednim klikom moći negativno ocjenjivati komentare. Ovih dana, na alatnoj traci korisnici su dobili i novu ikonu.

Foto: Pixabay/srednja.hr

Dva čovječuljka i strelice – nova je ikona koju su posljednjih nekoliko dana primjećuju korisnici Facebooka. Nalazi se na alatnoj traci, između ikone koja vodi na profil korisnika i naslovnicu.

No, čemu ona služi? Ikonom ‘Log into another account’ pojednostavljeno je prebacivanje na druge Facebook račune koji su se na mrežu spajali pomoću istog računala. Klikom na nju, otvara se manji prozor koji vam nudi te druge korisničke profile i upozorava vas da ćete prije prebacivanja na drugi biti odjavljeni s računa na koji ste trenutno prijavljeni. Moguće je ovim putem dodavati i nove račune, putem opcije ‘Add account’.

Uz to, ako se na drugim računima pojavi nova notifikacija, pored ove nove ikone javlja se crvena točkica koja vas o tome obavještava.

Facebook krenuo s promjenama: Na alatnoj traci dostupna je nova ikona, evo čemu ona točno služi
Copy link
Powered by Social Snap