Pretraga

Facebook uvodi radikalan novi timeline!

A- A+

Najpopularnija svjetska društvena mreža Facebook uvodi novi timeline koji će se znatno razlikovati od dosadašnjeg korisničkog sučelja. Single column Timelineom se za sada mogu služiti samo Facebook korisnici s Novog Zelanda, a tvrtka još nije objavila kada će novi profil dobiti i ostatak svijeta.

Facebook posljednjih mjeseci uvodi brojne izmjene u način funkcioniranja i zaštitu korisnika, a kako piše portal TNW, radi na uvođenju novog timelinea. Naime, dizajneri zaduženi za izgled najpopularnije svjetske društvene mreže su odlučili staviti naglasak na komunikaciju među prijateljima te će novi takozvani single column Timeline ostavljati više mjesta za poruke i statuse.

Izvještaji o novim fotografijama, lajkovima kao i kućice s vašim prijateljima su u novom konceptu gurnute u drugi plan tesu zamjenjene regularnim menijem te ove opcije sada zauzimaju znatno manje prostora. U novom dizajnu sa pročelja je skinut i status veze što je u skladu s novim Facebookovim trendom zaštite privatnosti svojih korisnika.

Novost će biti i mogućnost ubacivanja omiljenih aplikacija i igrica, a samo sučelje je znatno preglednije nego što je to bilo do sada. Za sada novi timeline imaju samo korisnici s Novog Zelanda, a tvrtka još nije obznanila kad će ostatak svijeta dobiti novo Facebook lice.

Copy link
Powered by Social Snap