Pretraga

FER započeo neobičnu suradnju s televizijom kršćanskih vrijednosti, ali se nisu imali potrebu time pohvaliti na svojim stranicama

A- A+

Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) potpisao je jučer Sporazum o suradnji s Laudato televizijom (LTV). To je obiteljska televizija kršćanskih vrijednosti, a dogovorena je dugoročna suradnja na istraživačkim, razvojnim i obrazovnim projektima. Laudato TV poziva i ostale obrazovne institucije na suradnju.

Fakultet elektrotehnike i računarstva| foto: Anton Mezulić| www.srednja.hr

U dekanatu FER-a jučer je potpisan Sporazum o suradnji, a potpisali su ga direktorica Laudato televizije, Ksenija Abramović i dekan Mislav Grgić. Na FER-ovim stranicama obavijesti o ovom događaju nema, ali zato se Laudato televizija pohvalila uspjehom.

S ovom obiteljskom televizijom kršćanskih vrijednosti FER je dogovorio dugoročnu suradnju, a za koordinaciju i razvoj te suradnje u ime FER-a nadležna je izvanredna profesorica Željka Car, prenosi narod.hr. Pišu i da će se suradnja ostvarivati na različitim područjima od zajedničkog interesa, a neki od njih su organiziranje i održavanje znanstvenih i stručnih skupova, organiziranje i provođenje stručne prakse studenata te provođenje svih oblika znanstvenog i stručnog usavršavanja.

Prilika za suradnju ponuđena je i ostalim obrazovnim institucijama od strane LTV-a koja je otvorena za sve zainteresirane.

Copy link
Powered by Social Snap