Pretraga

Filmovi koji su nas prevarili trailerima

A- A+

Jeste ikad vidjeli odličan trailer nekog filma, jedva dočekali pogledati ga i onda se duboko razočarali? Dok neki odlični filmovi imaju solidan trailer, drugi se potrude napraviti najavu kako bi privukli gledatelje, koji se razočaraju i shvate kako je film za klasu lošiji od trailera.

Traileri za filmove u mnogim slučajevima prevare publiku. Gledajući isječke, tako složene da ne možete dočekati cijeli film, možete se razočarati, a mi vam donosimo popis odličnih trailera za ne tako odlične filmove.

clash-of-the-titans-movie-trailer.blogspot.com

Stone (2010.)

Odgledate li trailer za ‘Stone‘ u kojem je odlična glumačka postava, Edward Norton, Robert De Niro i Milla Jovovich, sigurno ćete pomisliti kako je riječ o odličnom filmu koji se isplati pogledati. Na vašu žalost, film je dosta lošiji od trailera koji ga najavljuje. Nepotrebna rastegnutost i monotnija učinile su cijelu priču dosadnom.

Wanderlust (2012.)

Ako ste pomislili kako je riječ o odličnoj i smiješnoj komediji, prevarili ste se. Jennifer Aniston i Paul Rudd sigurno vas neće osvojiti ovim ulogama, iako trailer prikazuje film u boljem svjetlu nego što zaista jest.

War of the Worlds (2005.)

Od filma poznatog redatelja Stevena Spielberga očekivali smo priču prepunu uzbudljivih i napetih scena. Tom Cruise u glavnoj ulozi i odličan trailer zaslužni su zašto biste mogli imati velika očekivanja, koja se neće ispuniti gledanjem cijelog filma.

Immortals (2011.)

Immortals‘ je imao trailer koji je doslovno vukao brojne gledatelje u kina. Ako ste ga tamo i pogledali u 3D tehnici onda možda i niste toliko razočarani. Budući da je trailer izgledao obećavajuće i superuzbudljivo, na kraju se ispostavilo kako je riječ o još jednoj ne baš uspješnoj fantastičnoj priči.

Clash of the Titans (2011.)

Vidjevši kako su Sam Worthington i Liam Neeson u glavnim ulogama te kako je posrijedi, inače, zanimljiva grčka mitologija, brojni su filmoljupci željno iščekivali dolazak ‘Clash of the Titans’ u kina. Trailer je uzbudljiviji i dosta zanimljiviji od filma, pa su se mnogi i razočarali.

Terminator III (2007.)

Ako volite Arnolda Schwarzeneggera, pogotovo u popularnoj ulozi robota, onda ste sigurno bili oduševljani kad ste vidjeli trailer za treći nastavak ‘Rise of the Machines’. Kad ste ga pogledali, vjerojatno ste zaključili kako ste utrošeno vrijeme mogli iskoristiti za gledanje puno boljeg i zanimljivijeg filma.

Copy link
Powered by Social Snap