Pretraga

Filmovi koji su toliko loši da su zapravo smiješni

A- A+

Jeste li ikada gledali neki film koji ne spada žanrom u komediju, ali ste vi umiralo od smijeha gledajući ga? Ako analizirate sve pregledane naslove, sigurno ćete shvatiti kako je taj popis podugačak. Pogledajte koga smo mi smjestili na ljestvicu toliko loših filmova da su ujedno smiješni, iako tvorcima nije bila namjera nasmijati publiku.

Ponekad kreatorima filma nije bio cilj nasmijati publiku, no djelo njihovih ruku od ozbiljne ideje preraste u pravu komediju.

Izdvojeni članak

Stripovski negativci koje su filmovi upropastili

Vjerojatno ste se i sami susreli s nekoliki filmskih naslova koji po žanru ne spadaju u komediju, ali su toliko loše snimljeni da vam izmame osmijeh na lice. Provjerite koga smo mi smjestili na ljestvicu ozbiljno užasnih filmova koji ispadaju smiješni.

‘Batman and Robin’

Arnold Schwarzenegger, George Clooney, Chris O’Donnell i Uma Thurman glumačka su ekipa koja utjelovljuje glavne likove u filmu ‘Batman and Robin’. Međutim, ne mogu se pohvaliti kako su zahvaljujući tim ulogama unaprijedili karijeru ili oduševili publiku. Radi se o najgorem filmu ikada snimljenom koji prati radnju dobročinitelja iz sjene – Batmana. Čak ni prozvani seks simbol Clooney nije uspio spasiti spomenuti film, a preostaje nam se nadati da se ista stvar neće ponoviti angažiranjem Bena Afflecka.

‘The Wicker Man’

Trebamo li dalje govoriti o filmu, ako istaknemo da je horor u kojemu glavnu ulogu ima Nicolas Cage? Jedan je od glumaca poznat po tome što ne mijenja izraz lica bilo da je tužan, radostan ili uplašen, a isto mu nije pošlo za rukom ni utjelovljujući Edwarda Malusa u hororu ‘The Wicker Man’. Ako se želite nasmijati i izvući iz depresije, ne treba vam bolja komedija od ovog filma.

‘The Happening’

Po tko zna koji put centralna radnja filma ‘The Happening’ je prijetnja istrebljenju ljudskog roda. Mark Wahlberg i Zooey Deschanel odlučni su u naumu da prežive, dok ostatak populacije gubi mogućnost govora, postaje dezorijentiran te jednostavno odumire. No, način na koji je radnja prikazana i izdramatizrana postaje presmiješan nakon svega nekoliko minuta napete situacije kada putnici vlaka doznaju da su usred ničega izgubili kontakt s ostatkom svijeta.

‘Judge Dredd’

Sylvester Stallone naravno da se još jednom našao u ulozi superpolicajca, no ovaj put se radi o futurističkom Dreddu koji uz policijske, ima i ovlasti suca. Međutim, kako to inače biva s dobrim likovima, Dredda okrive za zločin koji nije napravio pa se jadni Stallone mora potruditi i to dokazati.

‘Battlefield Earth’

Pokretač scijentologije Lafayett Ron Hubbard tvorac je jednog od najsmješnijih futurističkih filmova ikada. Pokazalo se da Travoltina naklapanja o naslovu koji će biti poput ‘Pulp Fictiona u godini 3000.’ ili ‘Star Wars, samo bolji’, nisu ni približno točna. Osim što je novac utrošen na snimanje filma ‘Battlefield Earth’ doslovno bačen, svrstva se među komedije iako nije u tom žanru.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap