Pretraga

Filmovi koji su uništeni zbog previše nastavaka

A- A+

Mnogi filmoljupci se razočaraju kad shvate da zaokružena filmska priča dobiva novi nastavak, a nakon njega su najavljena već sljedeća dva. Ne samo da ti ‘nategnuti’ nastavci nisu ni približno dobri prvima, nego često uspiju uništiti cjelokupni dojam na neki film. Pogledajte koji su to naslovi upropašteni jer njihovi tvorci nisu znali stati na vrijeme.

Jeste li ikada komentirali kako su vam neki filmovi bili odlično, no onda su vam pokvarili cijelu priču zbog pretjeranog broja nastavaka? Mnogi će se složiti da je popis takvih filmova poprilično dugačak, a mi smo odlučili izdvojiti neke od njih.

Rocky VI

Neobrazovani Rocky Balboa kojemu je oduvijek bila želja postati boksač svjetske slave u tome i uspije. Iako se svi rado sjetimo nekih nastavaka, vjerojatno će se većina složiti da se priča nije trebala razdužiti na šest nastavaka. Pogotovo se nije trebao dogoditi zadnji dio snimljen 2006. godine.

Uskoro izlazi Saw VIII

Iako su mnogi fanovi Jigsawa i njegovih ‘igrica’ pomislili da je sedmi dio ujedno posljednjih, prevarili su se. U 2014. godini najavljen je osmi dio, koji bi trebao biti finalni. Međutim, oboljeli serijski ubojica živi i nakon svoje smrti predugo.

Fast and Furious i nakon Paula Walkera

Mišićavi muškarci, zgodne žene, motorno ulje i bijesna limena kola – melem za oči obožavateljima akcijskih filmova, no ipak se i u tome može pretjerati. Fast and Furious je nedavno doživio šesti nastavak, ali se odmah najavljivao i sljedeći dio. Nesreća i smrt glavnog glumca Paula Walkera rastužila je fanove, ali i probudila nadu da se možda ipak neće snimati sedmi nastavak. No 2015. godine nas očekuje nastavak priče, samo još trebamo čekati da doznamo kako će se ‘riješiti’ Briana O’Connera.

Sam u kući po peti put

Božićni ugođaj ne bi bio isti da na nekom od televizijskih programa ne pogledamo po tko zna koji put film ‘Home Alone’. Kevin McCallister dio je našeg djetinjstva, no ne i dječaci u trećem, četvrtom i petom dijelu koji se zateknu u sličnim situacijama.

Police Academy VII

Nespretni Lassard bio je smiješan zajedno sa svojim kadetima prvih nekoliko nastavaka, no onda se priča razvukla na posve nehumoristične i pretjerane dijelove koji su uništili kompletan dojam. Snimljeno je sedam (čitaj previše) nastavaka, no nedavno su počele priče o ‘Reunionu’ u kojem bi se trebao vratiti i lik Mahoney. Nadamo se da do toga ipak neće doći.

Filmovi koji su uništeni zbog previše nastavaka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap