Pretraga

Filmovi koji uništavaju percepciju veza

A- A+

Svi oni koji vole romantične filmove, neka razmisle prije nego što ih gledaju sa svojim partnerima. Neki od tih filmova bi mogli postati uzrok svađe ili totalno uništiti dotadašnju percepciju ljubavnih veza. Pogledajte o kojim je filmovima riječ.

Ako želite da vaši partneri i dalje misle kako imate idealnu ljubavnu vezu te kako ništa u vašem odnosu ne treba mijenjati, pogledajte popis filmova koje ne biste smjeli gledati zajedno. Pogledate li ih sami, također ćete shvatiti kako će vam uništiti dotadašnju percepciju veze.

www.metrolic.com

‘The Notebook’

Film ‘The Notebook‘ kod ženskih osoba izaziva nerealna očekivanja od svojih partnera. Ryan Goslin u ulozi Noahe je glavni krivac zašto sve pripadnice slabijeg spola postave letvicu toliko visoko i zašto zaoštravaju kriterije pri izboru partnera.

‘The Hunger Games

Peeta je muškarac koji je spreman učiniti i nemoguće kako bi dobio djevojku. Gledajući ‘The Hunger Games‘ mnoge su djevojke poželjele muškarca koji je spreman za njih bez razmišljanja život izgubiti.

‘Just Go With It’

Adam Sandler u posljednje vrijeme glumi u sve više filmova koji uništavaju percepciju ljubavnih veza. Glumeći u ‘Just Go With It’ s Jennifer Aniston pokazao je kako postići da se djevojka, koja je daleko iznad njegovog nivoa, zaljubi u njega.

‘Crazy, Stupid Love’

Ryan Goslin je definitivno muškarac kojega bi poželjela svaka žena. Glumeći u filmovima ‘The Notebook’, ‘Driver‘ i ‘Crazy, Stupid Love‘ postao je simbol onoga što svaka žena traži za sebe.

‘Titanic’

Tko nije poželio ljubav kakva se izrodila između Rose i Jacka u trodnevnoj aferi? ‘Titanic‘ je film nakon kojega svaka žena pomisli kako nema pravu osobu pored sebe. Prvo se zapitaju bi li njihov partner nakon nekoliko mjeseci učinio isto što je glavni glumac napravio za svoju dragu nakon nekoliko dana. Ista stvar je i s muškim dijelom populacije koji postaju nesigurni oko toga bi li se njihove izabranice usprotivile svojoj obitelji zbog njih.

‘Pretty Woman

Zadnji u nizu koji ruši percepciju ljubavnih veza je film ‘Pretty Woman‘. U središtu radnje je idiličan par koji je prebrodio sve probleme, dok je Richard Gere zanemario činjencu kako mu je srce zarobila prostitutka. Pravi primjer kako prošlost treba ostaviti iza sebe.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap