Pretraga

Filmovi popularnih glumaca prije nego što su postali poznati

A- A+

Holivudski glumci koji su danas planetarno popularni i mogu si priuštiti taj luksuz da glume u filmovima čiji im se scenariji svide, nisu oduvijek imali tu mogućnost. U samim počecima svoje glumačke karijere nisu bili toliko kritični pa su se vodili principom ‘daj što daš’. Stoga su završili u nekima od sljedećih filmova.

Možete li sad zamisliti Brada Pitta u nekom niskobudžetnom filmu? Vjernojatno ga nikada i nećete vidjeti u toj priči, no prije nego što je postao popularan, kao i svi drugi glumci na počecima karijere, prihvatio je ulogu u filmu koji nije bogzna što. Pogledajte u kojim su to naslovima svoje role imali holivudski glumci prije nego što su stekli svjetsku slavu.

Brad Pitt – Too Young To Die

Još kao jako mlad, Brad Pitt je odlučio pokazati kako nije samo lijepo lice, nego da posjeduje i izniman glumački talent. Već ulogom u filmu ‘Too Young To Die’ je u tome i uspio.

Ryan Gosling – The Slaughter Rules

Seks simbol i jedan od najpopularnijih glumaca današnjice Ryan Gosling, gradio je svoju karijeru na temelju zvanom The Slaughter Rules. U posljednje vrijeme mogli ste ga vidjeti u društvu glumačkih velikana poput Georgea Cloonyja te u raznim žanrovima, od romantičnih komedija do psiholoških trilera.

Helena Bonham Carter – A Room With a View

Skoro da je nemoguće pogledati film redatelja Tima Burtona, a da u njemu ne glumi Helena Bonham Carter. Prisjetite se i njene uloge u fenomenalnom ‘Fight Clubu’, no u prvim koracima Helena nije bila obavijena tamnim plaštom kakvu ju danas doživljavamo. Dokaz tomu je svakako ‘A Room With a View’.

Zach Galifianakis – Visioneers

Na sam spomen Zacha Galifianakisa svima je prva asocijacija ‘Hangover’ ili još jedna urnebesna komedija ‘Due Date’. Glumac je jednom prilikom izjavio kako se teško nositi s činjenicom da ga većna doživljava humorističnim kao Alana iz vučjeg čopora, ali i prije nego što je stekao svjetsku slavu imao je i nekoliko neozbiljnih uloga.

Filmovi popularnih glumaca prije nego što su postali poznati
Share via
Copy link
Powered by Social Snap