Pretraga

Finalna večer Bipa Fashion.hr: Zoran Aragović proslavio 15 godina rada i oduševio sve prisutne

A- A+

Finalna večer BIPA Fashion.hr-a prošla je u slavljeničkom raspoloženju jer je BiteMyStyle navršio 15 godina. Osim Zorana Aragovića, svoje su kolekcije predstavili i Branka Donassy, Marina Design, Arileo, Klisab i Ana Maria Ricov.

Izvještaj treće večeri pročitajte ovdje.

BRANKA DONASSY

Nabori u kombinaciji s čistim linijama u boji obilježile su ovu kolekciju. Upečatljivi i profinjeni printevi podižu sve na drugu razinu. Cvjetni printevi koje Branka Donassy koristi odskaču od klasičnih cvjetnih printeva i sa snažnim kontrastima s podlogom čine posebne odjevne predmete s kojima bi se svatko istaknuo u masi.

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Youtube screenshot

MARINA DESIGN


Marina Obradović prikazala je crne i bijele dekonstruirane i predimenzionirane haljine i nosive jednostavne komade s mjestimičnim umetanjem teksturirane tkanine koje opuštenim krojevima daje drugu dimenziju. Grafički printevi jarkih boja razbili su crnu i bijelu boju i donijeli dinamičnost kolekciji.

Youtube screenshot

Youtube screenshot

ARILEO

U prikazanoj kolekciji Marije i Jurice Pirić su prevladavali bijeli lepršavi čipkasti outfiti koji su imali elemente donjeg rublja, čime su ono što nosimo ispod odjeće otkrili i time napravili zanimljiv preokret. Detalje kopčanja i haltera su aplicirali na haljine kao ukras, ali dali su im i funkcionalnu notu uključivši ih u konstrukciju predmeta.

Youtube screenshot

Youtube screenshot

KLISAB

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Youtube screenshot


Mladi modni duo Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić su se odmaknuli od klasične revije i u nju integrirali performativni element. Judita Franković je recitirala pjesme koje promiču ljubaznost i ljubav prema sebi. Neutralni i pastelni tonovi skladno su kombinirani, a klasični baloneri dekonstrukcijom su postali san svakog modernog poslovnog outfita. Dio kolekcije su i novi modeli njihove popularne torbe. Elastične vezice umjesto klasičnih kopčanja i prorezi između ramena i rukava daju odjeći urbanu dozu. ˝Be kind to yourself˝ je nit vodilja njihove kolekcije jer žele poručiti svim ženama da je važno voljeti sebe upravo onakve kakve jesu.

ANA MARIA RICOV


Ana Maria Ricov jedna je od onih dizajnerica koje imaju distinktivan stil zbog kojeg njen dizajn uvijek prepoznajemo. Edgy romantičarke svake godine nestrpljivo iščekuju novu kolekciju i ona svake oduševljava pa tako i ove. Kolekcija se sastoji od asimetričnih lepršavih haljina, suknji, hlača i kaputa. Osim geometrijskih printeva koji su specifični u radu dizajnerice, pojavljuje se i print sa siluetom osobe koji dodaje zaigranost kolekciji.

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Youtube screenshot

BITEMYSTYLE by Zoran Aragović

Zoran Aragović je kolekcijom za proljeće/ljeto 2019. godine obilježio 15 godina rada. Svojoj je publici priuštio kolekciju s pregršt raznih kombinacija uzoraka i boja po kojima je BiteMyStyle najpoznatiji te je tako publici priuštio Aragovića kakvog najviše volimo i znamo, razigranog i veselog. Odlika njegovih revija je da bez obzira na stil koji njegujete, uvijek odlazite nasmijani od uha do uha. Ovog puta je vladala posebna atmosfera i publika je ovacijama potvrdila kako je Zoran Aragović majstor u svom radu. Kolekcija se sastojala od haljina s uzorcima kao što su točke i linije, a tu su se našli i traper komadi kao posebni akcenti kolekcije. Oduševio je i sakoima i kaputima koje su krasili šareni geometrijski likovi. Detalj koji se istaknuo su ležerno zavezane mašne čime se unijela romantika u otkačeni urbani stil.

Zoran Aragović je svima pokazao zašto je toliko uspješan svih ovih godina i dao nam do znanja da svake godine nadmašuje sam sebe i da od njega uvijek možemo očekivati samo najbolje.

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Youtube screenshot

Finalna večer Bipa Fashion.hr: Zoran Aragović proslavio 15 godina rada i oduševio sve prisutne
Share via
Copy link
Powered by Social Snap