Pretraga

[FOTO] Održan šesti Student Day Festival u Rijeci

A- A+

U Rijeci je prošlog vikenda održan šesti Student Day Festival koji je posjetilo preko 25 000 posjetitelja. Dvodnevno festivalsko izdanje začinili je 14 bendova na Open Airu i 18 DJ-eva cu KBS Warehousu.

Jedno od najznačajnijih studentskih događanja u Hrvatskoj i ove je godine za posjetitelje bilo potpuno besplatno.

Izdvojeni članak

Zagreb i Rijeka domaćini Europske univerzijade!

Domaći i strani bendovi oduševili publiku

Na festivalu je nastupilo čak 14 bendova među kojima se ističu Psihomodo Pop, Hladno Pivo, Silente, LET 3, Pips, Chips & Videoclips. Uz njih su nastupili i manje poznati riječki i zagrebački bendovi, a strana atrakcija bili su londonski dvojac SIGMA.

Elektronsku scenu, uz domaće nastupe, predstavili su i Alexander Kowalski te Aril Brikha.

Izdvojeni članak

Riječki student u Kurdistanu: Kulturni šok bio je ogroman, ali avantura je za pamćenje

‘Hoćemo još!’

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci koje je organizator festivala, Alexandar Šušnjar, zadovoljan je odazivom studenata i programom koji se ove godine proširio.

– Osobno sam najviše zadovoljan brojem ljudi i atmosferom na glazbenom dijelu programa te napretkom u sportskom i kulturnom dijelu Festivala koji su zaista podignuti na višu razinu, rekao je Aleksandar.

Dnevni program SDF-a također je oduševio posjetitelje pa su studenti uz fitness i zumba programe mogli pokazati svoje vještine u košarci, nogometu i drugim sportovima, a ni kulturne radionice kao ni predstavljanja studentskih udruga nisu izostale.

– Komentari studenata i svih ostalih koji su popratili festival jako su pozitivni, što je naravno ohrabrujuće. Komentari poput ‘Hoćemo još!’ i ‘Ne samo jednom godišnje!’ mogli su se čuti na svakom koraku što je dovoljan pokazatelj što ovaj festival znači građanima i studentima Rijeke, zaključio je Aleksandar.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap