Pretraga

Fotogalerija: Deset najpoželjnijih žena svijeta

A- A+

Najpoželjnija žena svijeta u 2014. godini je glumica Emilia Clarke, poznata po ulozi u seriji ‘Igra prijestolja’. Tako je barem odlučio popularni lifestyle magazin za muškarce AskMen. Druga na ljestvici također je glumica Alison Brie, a treća mjesto zauzima model Emily Ratajkowski. Prošlogodišnja pobjednica bila je Jennifer Lawrence, a sada je na četvrtom mjestu.

Glumica iz megapopularne serije Igra prijestolja’ (Game of Thrones) Emilia Clarke najpoželjnija je žena svijeta. Tako su barem odlučili u časopisu AskMen. Na drugom mjestu j njena kolegica, glumica Alison Brie, dok prvu trojku zatvara engleski model, poljskih korijena Emily Ratajkowski.

Izdvojeni članak

Scarlett Johannson ponovno najseksipilnija žena na svijetu

U spomenutom odabiru, ljestvicu čini 99 djevojka. Na posljednjem se nalazi Miley Cyrus, a za tu činjenicu se veže i kontroverza. Naime strani mediji su pisali da je Miley zauzela 99 poziciju prema odluci urednika AskMena.

Među prvih deset prevladavaju glumice među kojima to nisu samo Kate Moss, Kate Upton i spomenuta Emily Ratajkowski (mada potonje dvije nastoje uspjeti u svijetu filma pa su zabilježile i kraće glumačke role nap. a.)

Prva pjevačica na ljestvici je Beyonce, na 11. mjestu. Inače višestruko pobjednicu na sličnim izborima, glumicu Scarlett Johansson, AskMen je smjestio na 16. mjesto.

Evo i ljestvice prvih deset, dok se u galeriji nalaze fotografije za svaku od njih:

1. Emilia Clarke

2. Alison Brie

3. Emily Ratajkowski

4. Jennifer Lawrence

5.Emma Watson

6. Kate Upton

7. Kerry Washington

8. Amy Adams

9. Margot Robbie

10. Kate Moss

Share via
Copy link
Powered by Social Snap